سلامت خانواده

وزارت بهداشت را در مورد مصرف یک نوع نان به افراد توصیه کنید

احمد فقیر با اشاره به اهمیت نگهداری و نظارت بر میزان سبوس مصرف شده از آرد مصرفی ، گفت: “رعایت استاندارد در فرآیند سبوس آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد در نظر گرفته شود.”

وی افزود: این حرکت نه تنها بر کیفیت آرد تأثیر می گذارد بلکه رابطه مستقیمی با سلامت عمومی جامعه دارد.

رئیس بخش ویژه مواد غذایی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت که مشکلات و چالش های موجود در زمینه تولید و توزیع آرد گفت: برای پرداختن به این مشکلات ، همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف نیاز دارد.

وی همچنین گفت که بازدیدهای مداوم از کارخانه های تولید آرد و نمونه گیری محصول به طور مرتب انجام می شود. مشاهده استانداردها مطمئن شوید

احمد با اشاره به نیاز به افزایش فرهنگ برای استفاده از غلات کامل تاریک و آرد کامل ، اضافه کرد: “این فرهنگ باید در دستور کار باشد تا افراد بتوانند آرد کامل و نان های سالم تر را مصرف کنند.”

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا