اخبار سلامت

وزارت بهداشت: مردم از نان تیره سبوس دار استفاده کنند

آژانس خبری Tasnim با اشاره به اهمیت نگهداری و نظارت بر میزان سبوس مصرف شده از آرد مصرفی ، گزارش داد: “استاندارد 103 در روند سبوس آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد در نظر گرفته شود.”

وی افزود: این حرکت نه تنها بر کیفیت آرد تأثیر می گذارد بلکه رابطه مستقیمی با سلامت عمومی جامعه دارد.

وی در ادامه به مشکلات و چالش های موجود در زمینه تولید و توزیع آرد اشاره کرد و گفت: برای حل این مشکلات ، همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف.

وی همچنین گفت که بازدیدهای مداوم از کارخانه های تولید آرد و نمونه گیری محصول به طور مرتب برای اطمینان از استانداردها انجام می شود.

احمد فقیر ، با اشاره به لزوم افزایش فرهنگ برای استفاده از غلات کل تیره و آرد کامل ، افزود: “این فرهنگ باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم را به مصرف آرد کامل و نان های سالم ترغیب کند.”

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا