واکنش یک اپیدمیولوژیست برای ادعای انسولین بیش از حد توسط بیماران ایرانی
مانیفست گودارزی: ماجراهای مصرف بیش از حد مواد مخدر در ایران ادامه می یابد ، یک بار که هر ایرانی داروی پلاستیکی را در خانه نگه می دارد ، داروی گران قیمت ، اما اکنون از استفاده بیش از حد از یک داروی خاص جلوگیری شده است. انسولین دارویی برای مبتلایان به دیابت است ، دارویی که گهگاه سر و صدای رسانه دارد ، اما اکنون گزارش شده است که 240 ٪ بیشتر در ایران نسبت به بیماران مبتلا به دیابت مصرف می کند.
مصرف انسولین 2 درصد بیشتر از نیاز
مهدی نسیسی در جلسه ای در جلسه چند روز پیش در جلسه ای گفت: “مصرف انسولین در کشور 5 درصد بیشتر از افراد مبتلا به دیابت است.”
در پاسخ به این اظهار نظر ، حمید سوری ، یک اپیدمیولوژیست و کارشناس بهداشت ، به اخبار آنلاین گفت: “دکتر نصسی اظهار داشته است که مردم ایران بیش از حد انسولین هستند ، حدود 5 درصد بیشتر از نیاز واقعی!” Nassehi آگاه است که هیچ بیماری به انسولین تزریق نمی شود و پزشکان پزشکی معمولاً بر اساس نشانه های استاندارد انسولین را تجویز می کنند. “
وی گفت: “اگر پزشکان بیماران دیابتی که عمدتاً به غدد درون ریز و متخصصان داخلی مراجعه می کنند ، درمان غیر استاندارد را برای بیماران تجویز می کنند ، دکتر نسی باید به جای افراد عادی در کنار این عزیزان باشد.”
سوریه می گوید: “آنها باید به پزشکان آموزش دهند تا این خطا را اصلاح کنند ، پروتکل ها را اصلاح کنند و در نهایت از کانال های قانونی عمل کنند.”
پیشگیری از بیماری وظیفه سیستم بهداشتی است نه مردم
یکی از چالش های قدیمی در ایران یک مسئله پیشگیرانه است ، کارشناسان سالها معتقدند که این بهترین راه حل برای جلوگیری از بیماری ، به ویژه بیماری های مزمن است و البته برای کاهش هزینه های درمان ، اقداماتی که از بیماران به جای درمان جلوگیری می کند ، از درمان بیماران جلوگیری می کند بیماران. آنها را درست کن
سوریه می گوید: “مقایسه مصرف انسولین در ایران با سایر کشورهای جهان نیاز به توجه جدی به الگوی بیماری ها ، اپیدمیولوژی آنها و شیوع آن دارد.” “اگر دیابت به درستی شناسایی نشده و به خوبی کنترل شود ، بیمار به انسولین تبدیل می شود ، که این نیز وظیفه سیستم بهداشتی است.”
وی ادامه داد: “طبق مقاله دهقانان و همکارانش در سال 2 و گزارش سازمان بهداشت جهانی ، شیوع دیابت در ایران 6.5 ٪ و به سرعت در حال افزایش است.” این حدود 2 درصد در جهان است ، عمدتا با درآمد بالا و کشورهای با اندازه متوسط و در مراحل اولیه غربالگری مداوم و کمتر در مرحله شدید بیماری شناسایی و کنترل می شوند و نیاز به تزریق انسولین دارند. “
توصیه به مصرف دارو ، محل انسولین علمی است
از جمله اظهارات مدیرعامل بیمه درمانی ، پیشنهاد وی به عموم مردم بود و نسی بیماران دیابتی را به افزایش فعالیت بدنی و سبک زندگی سالم برای کاهش مصرف انسولین تشویق کرد.
حمید سوری در پاسخ به این اظهار نظر گفت: “وی به بیماران توصیه کرده است که به جای انسولین ، داروهای خوراکی مصرف کنند.” آیا این یک توصیه علمی برای مراقبت از بیمار است و علی رغم توصیه پزشک ، همانطور که او می گوید؟ آیا او به پیامدهای این توصیه توجه می کند؟ “
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین