اخبار سلامت

وزیر بهداشت: در مرزهای علمی حوزه پزشکی حرکت می کنیم

محمد رضا زافارغندی ، در 90 سالگرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در تالار ابن سینا ، گفت که یکی از شایستگی های دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود معلمان بزرگ و ارزشمند در زمینه علوم و اخلاق است و به 173 مراجعه کرده است. وی سالها پس از راه اندازی مدرسه دارالفونون و 90 سال پس از تأسیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ، وی گفت: “این مراکز نتیجه یک فکر بزرگ از یک انسان بزرگ به نام امیر کبیر است.” یک ایده ، اندیشه و پایه و اساس می تواند میوه و میوه زیادی داشته باشد و امروز در سراسر ایران ، نتایج این بنیانگذار برای خدمت به مردم قابل مشاهده است.

زفرقندی تأکید کرد: امیر کبیر 173 سال پیش فکر کرد که باید در زمینه های علمی پیشگام باشد که اقدامات بزرگی را برای کشور انجام می داد و امروز در زمینه های پزشکی پیشرفت چشمگیری داریم و در مرزهای علمی حرکت می کنیم.

وی با تأکید بر اینکه مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی حساس ، خطرناک ، پیشتاز و تبلیغات است ، وی به جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: در آن جلسه ، من گفتم که تعریف مسئولیت و رسالت است به طور یکنواخت برای همه دانشگاه ها ، یک اشتباه استراتژیک. و ما باید یک مأموریت برای هر دانشگاه تعریف کنیم. دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر آموزش دانش آموزان و علوم پیشگام ، باید مرزهای جهان را رعایت و اشاره کند.

وزیر بهداشت گفت که ما باید از امکانات استفاده کنیم و افزود که عمل صحیح به معنای بهترین استفاده از امکانات و شرایط است. دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه طولانی ، هویت علمی و یکی از بهترین مراکز آموزشی تخصصی ، رقابت و حرکت در مرزهای علمی.

ظفرگندی بر لزوم اطلاع رسانی خدمات بهداشتی ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد و گفت: “دیشب ، دکتر جعفاریان با بنده من تماس گرفت و گفت که برای اولین پیوند کبد کودکان به بیمارستان حکیم در داد آباد ، جنوب تهران در ساعت 3 صبح ، عمل جراحی به پایان رسید و بیمار در شرایط خوبی بود.

وزیر بهداشت ، با اشاره به برگزاری اجتماعات دانشجویی در دانشگاه تهران قبل از پیروزی انقلاب ، گفت: “بسیاری از افراد نشسته در سال 57 در مسجد دانشگاه تهران اتفاق افتادند ، جایی که دانشگاه عالی است هویت سیاسی و اجتماعی در تاریخ کشور.

وزیر بهداشت گفت: “خوشبختانه ، سیستم بهداشتی کشور ما مناسب است ، البته البته مشکلات بهداشتی همیشه وجود داشته است و ما باید این مشکلات را با اصلاحات کوچک حل کنیم.”

وی یادبود حافظه امام رال را در تأسیس و پیروزی انقلاب یاد کرد و گفت: “مردم علاقه خاصی به امام داشتند و آنها همه چیز را برای مردم و محروم می خواستند و خود را مدیون مردم بودند.” ارتباط و عشق مردم و امام نیز دو طرفه بود.

وزیر بهداشت با اشاره به تأسیس امام خمینی در اوایل انقلاب در مدرسه آلاوی ، گفت: بیش از نیمی از زمان امام در آن روزها و هر روز صبح و عصر و عصر جمعیت در این مدرسه با مردم روبرو شد آنها به دیدار آنها آمدند و بارها و بارها بود که امام رال ، که در طبقه دوم مکتب علوی بود و جلسات کاری داشت ، به مردم می رفت و به احساسات آنها پاسخ می داد.

زاریقی اعتماد به خدا را به عنوان یکی از برجسته ترین ویژگی های امام خمینی ذکر کرد و گفت: در آغاز انقلاب در اوج بحران ها و وقایع ، آنها به خدا اعتماد کردند و چیزها را به جلو سوق دادند. هنگامی که چند روز از انقلاب خارج شد ، قانون نظامی توسط رحیمی ، رئیس پلیس آن زمان در تهران اعلام شد ، بعداً توسط مشاور امنیت ملی کارتر کارتر فاش شد تا از این تظاهرات خارج شود. اما امام خمینی در یک برگه کوچک از شهید موتاهاری نوشت که به مردم اعلام می کند که به هنرهای رزمی توجه نکنند و در خیابان حضور داشته باشند.

وی تأکید کرد: امام خمینی همیشه به وحدت کلمه و اجماع اعتقاد داشت. امروز ، کلید موفقیت و پیشرفت کشور ، حرکت در مسیر اجماع ملی ، اجماع بین نسلی ، درک نوجوانان و جوانان ، ایران برای همه و همه برای ایران است. ما هیچ راهی برای اجماع بین نسل ها نداریم و معیار شایسته سالاری و کارآیی را برای بندگان در نظر می گیریم. امروز ، کشور ما به کارآیی و شایسته سالاری نیاز دارد.

وزیر بهداشت گفت که امام رال شجاعت بی نظیری برای منافع کشور و مردم داشت. نتیجه گیری شد که ادامه این مسیر در کشور مصلحت نیست و قطعنامه 598 اعتقاد بر این نبود که کمتر قابل باور باشد ، اما همه فهمیدند که اگر این قطعنامه امضا نشده باشد ، ممکن است قبل از ایران زندگی افتخارآمیز نباشد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا