بهداشت و درمان

شرط کاهش ۵۰ درصدی قیمت دارو و تجهیزات پزشکی

رضا جباری گفت: سهم بخش بهداشت به تدریج از 5 ٪ به 6.5 ٪ کاهش یافته است و در نتیجه کمبود بودجه برای تهیه مواد مخدر و تجهیزات و اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی به شرط بیمه تأمین اعتبار است. 5 ٪ کاهش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی.

وی بر لزوم اجرای سیاست های ابلاغ و برنامه های توسعه برای حل مشکلات بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت: وزارت بهداشت نتوانسته است به درستی این سیاست ها را در سالهای اخیر اجرا کند و نتایج مطلوب حاصل نشده است.

جباری ، ضمن موافقت با از بین بردن ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی ، اقدامی را برای اجرای برنامه های توسعه در نظر گرفت و ادامه داد: طبق قانون ، وزارت بهداشت نقش استراتژیک در تأمین سلامت کشور دارد ، بنابراین تأمین مالی باید باشد فقط با بیمه و خرید انجام شده است. این استراتژی با کمترین هزینه اتفاق می افتد. علاوه بر این ، واحدهای ارائه دهنده خدمات به طور مستقیم خدمات را به بیمه یا وزارت بهداشت ارائه می دهند تا با کمترین هزینه درمان پزشکی به مردم خدمات ارائه دهند و این مورد در مورد سیاست های پیش بینی شده رهبری و برنامه های توسعه است. و اجرای آن لازم است.

“اجرای سیاست های ارز ترجیحی برای خریدار واقعی ، یعنی بیمه ارائه می شود ، یعنی ارز که به واردکنندگان برای خرید بیمه برای خریدار واقعی داده می شود. یک استراتژی اجرا می شود و قانون به طور کامل اجرا می شود ، و این مطمئناً قیمت داروها و تجهیزات پزشکی را 5 ٪ کاهش می دهد ، حتی اگر این پول به بیمه ارائه نشود و تأمین اعتبار در مواجهه با دارو و تجهیزات پزشکی باشد.

جباری خاطرنشان کرد: در صورت اجرای قوانین ، قیمت داروها و تجهیزات پزشکی کاهش می یابد ، با بیان: علت اصلی کمبود داروهای مهم ، کاهش سهم بهداشت و آموزش پزشکی از تولید ناخالص داخلی در کشور است زیرا سهم این امر مساحت 2 است. درصد به تدریج به 4.9 درصد کاهش یافته است که منجر به کمبود بودجه برای تهیه مواد مخدر و تجهیزات شده است ، اما وزارت بهداشت باید بهره وری را افزایش داده و هزینه ها را کاهش دهد ، به ویژه در شرایط اقتصادی فعلی در جهت اجرای سیاست های بهداشتی و توسعه برنامه ها که در آن تأمین مالی با بیمه و خرید استراتژیک مراقبت های بهداشتی پیش بینی می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا