تقویت عملکرد مغز با جلوگیری از این غذاها
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ آندری کوندراچین ، پزشک ارشد و مدرس مؤسسه فارماکولوژی در دانشگاه پیوروگوف گفت: “اگر قند را کنار بگذارید ، مغز شما بعد از سه هفته عملکرد بهتری خواهد داشت.”
غذاهای هضم اولیه شامل کربوهیدرات های تصفیه شده مانند شکر ، شکر ، آرد ، برنج سفید و سایر کربوهیدرات هایی هستند که فیبر بالایی ندارند و معمولاً قند خون را بالا می برند زیرا به سرعت معده را ترشح می کنند.
کربوهیدرات ها به دو دسته خوب و بد تقسیم می شوند. کربوهیدرات های خوب به سرعت هضم نمی شوند ، از افزایش قند خون و انسولین جلوگیری می کنند و به گرسنگی و طولانی ماندن کمک می کنند.
شکر بخشی از کربوهیدرات های گوارشی است و برای بدن ما مضر است. کربوهیدرات ها با جذب سریع شروع به نفوذ به بدن و رسیدن به مغز می کنند. هنگامی که قند را در دهان خود قرار می دهید ، سلیقه زبان زبان را فعال می کند تا سیگنال های مثبت به مغز بفرستد. این سیگنال ها سیستم پاداش مغز را برای آزاد کردن هورمون دوپامین فعال می کنند. این هورمون باعث خوشبختی و خوشبختی می شود. مغز قند را دوست دارد. زیرا فرد را آرام می کند و شخص از آن لذت می برد.
کربوهیدرات های سریع شامل شکر ، فروکتوز ، شیرینی ، کیک و بستنی است. کاهش مصرف چنین غذاهایی در رژیم غذایی و افزایش مصرف کربوهیدرات های طولانی مدت و هضم آهسته ضروری است. به عنوان مثال ، کربوهیدرات های بالا محصولاتی هستند که از گندم دوروم ساخته شده اند.
فقط سه هفته عدم خوردن قند می تواند بر خلق و خوی تأثیر بگذارد و عملکرد مغز را بهتر کند. در صبح وجود مخاط در دهان را کاهش داده و عملکرد روده را پایدارتر کنید. قند مانند یک دارو بر روی بدن عمل می کند و باعث کندی و خستگی می شود.
پزشک در مورد نحوه تشخیص یک محصول از کربوهیدرات سریع و شکر اضافه شده است. وی توضیح داد: “هر چیزی که باعث ایجاد شیرینی در دهان شود ، بلافاصله یک کربوهیدرات سریع و زودرس است.” »
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین