سالم ترین چای برای نوشیدن چیست؟
بعد از آب ، چای دومین نوشیدنی محبوب در جهان است. از چای سبز و نعنا گرفته تا بابونه ، هر چای دارای طعم و مزه منحصر به فرد و فواید سلامتی آن است.
Euronews در گزارشی نوشت: چای به طور کلی نه تنها خوشمزه است ، بلکه حاوی پلی فنول های مفید یا آنتی اکسیدان های گیاهی برای سلامتی است.
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن چای سبز و چای سیاه می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند. نوشیدن چهار فنجان یا بیشتر چای در روز با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است. مطالعات همچنین نشان می دهد افرادی که چای می نوشند از تراکم استخوان بهتری برخوردار هستند و کمتر در معرض پوکی استخوان و شکستگی قرار می گیرند.
علاوه بر این ، مصرف چای با کاهش خطر بیماریهای شناختی مانند آلزایمر و زوال عقل همراه است و گزارش شده است که افرادی که روزانه دو یا چند فنجان می نوشند کمتر در معرض خطر پارکینسون هستند. اما چایها چگونه مقایسه می شوند و کدام یک سالم تر است؟
چای سبز: یک نوشیدنی همه در جهت
اثرات مفید چای سبز بارها در تحقیقات اثبات شده است. چای سبز در انواع مختلف موجود است. از جمله Sancheha ، Macha ، Giovoro ، Long Jing و Ganpoder. چای سبز ، مانند چای سیاه ، از گیاه “Camelia sinansis” تهیه می شود ، اما برگهای آن بلافاصله بخارپز می شوند یا برای حفظ رنگ سبز آنها سس می کنند.
این چای به دلیل اثرات تقویت سلامت به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد افرادی که چای سبز می نوشند ، نسبت به افرادی که چای نمی نوشند ، سرطان آندومتر ، ریه ها ، دهان و تخمدان دارند.
آنها همچنین در معرض خطر ابتلا به سرطان تحتانی ، بیماری قلبی عروقی ، ضعف جسمی و اختلالات شناختی مانند زوال عقل هستند.
چای سیاه: کمک به کاهش کلسترول
چای سیاه می تواند کلسترول بد بدن را کاهش دهد. چای سیاه همچنین از گیاه Camelia cineensis تهیه می شود ، اما برخلاف چای سبز ، برگهای آن کاملاً اکسیده می شوند. فرایندی که باعث رنگ سیاه خاص چای سیاه می شود.
چای سیاه کافئین بیشتری نسبت به چای سبز دارد و گربه های مفید آن کمتر از چای سبز است. انواع مختلفی از چای سیاه وجود دارد. از جمله Earl Grey ، Darjenging ، صبحانه انگلیسی و Silan.
این چای دارای مزایای سلامتی متنوعی است ، از جمله کاهش کلسترول بد در افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند ، باعث افزایش سلامت استخوان ، افزایش هوشیاری و تمرکز روانی و کاهش خطر حمله قلبی ، بیماری پارکینسون ، سرطانهای دستگاه گوارش و آرتریت روماتوئید می شوند. با این حال ، اثر محافظ چای سیاه ممکن است نسبتاً کم باشد.
چای نعناع: آرامش معده
چای نعناع می تواند تأثیر تسکین دهنده ای بر معده داشته باشد. چای نعناع ، ساخته شده از تولید نعناع تازه یا خشک شده در آب گرم ، بدون کافئین است و قرن ها به عنوان ضد فرایند طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است. اگرچه مطالعات کافی در مورد چای نعناع نیست ، روغن نعناع موجود در برگهای این گیاه تأثیر مثبتی بر سیستم گوارشی دارد.
چای بابونه: درمان با فواید بیشمار
چای بابونه یک کافئین است و با دم کردن گلهای خشک بابونه در آب گرم ساخته می شود. این چای اغلب به عنوان یک نوشیدنی آرام بخش استفاده می شود و گاهی اوقات با گیاهان دیگر مانند نعنا ، بامیه و چمن لیمو ترکیب می شود.
تحقیقات نشان داده است که چای بابونه در بهبود کیفیت خواب تأثیر دارد ، به خصوص برای افرادی که بارها در طول شب از خواب بیدار می شوند. همچنین به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند. کاهش التهاب در دهان و دستگاه گوارش ، به ویژه در بیماران سرطانی و همچنین رفع مشکلات پوستی ، افسردگی و استفراغ از مزایای این چای است.
چای زنجبیل: حالت تهوع تسکین دهنده
چای زنجبیل به کاهش حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند. از چای زنجبیل قرن ها به عنوان یک روش طبیعی برای کاهش حالت تهوع استفاده شده است. مانند سایر چای های گیاهی بدون کافئین است و از دم کردن زنجبیل تازه یا خشک شده در آب گرم ساخته شده است.
این چای به کاهش حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند. همچنین این حالت تهوع و استفراغ ناشی از درمان سرطان در بیماران را تسکین می دهد. چای زنجبیل همچنین دارای خواص ضد التهابی قوی است که می تواند به کاهش تری گلیسیریدها ، بهبود فشار خون و کاهش علائم آرتروز کمک کند.
اما کدام چای سالم ترین است؟
با توجه به ویژگی های مفید و چشمگیر چای سبز ، بسیاری آن را سالم ترین نوشیدنی در جهان می دانند. اما اگر چای سبز مورد علاقه خود نیستید ، گزینه های دیگری مانند چای نعنا و بابونه وجود دارد که علاوه بر فواید سلامتی ، گزینه های خوبی برای افرادی است که به دنبال چای های بدون کافئین هستند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین