غذاهای ناسالم اما مفید! – اخبار آنلاین
مطالعه ای که در مجله آلزایمر بیماری منتشر شده است ، نشان داد که برخی از پنیرها علی رغم چربی اشباع ، شکلات و بره زیاد ، می توانند سلامت قلب و مغز را بهبود بخشند و طول عمر را افزایش دهند.
Hamshahri Online نوشت: نتایج این مطالعه بر اساس داده های جمع آوری شده در طی یک دوره پنج ساله از 5 شرکت کننده انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف روزانه پنیر با گوسفند یک بار در هفته ممکن است تأثیر مثبتی بر نتایج شناختی طولانی مدت داشته باشد.
از طرف دیگر ، مطالعه ای که توسط موسسه ملی سرطان در سال 2 منتشر شده است ، نشان داد که افرادی که روزانه 2 گرم شکلات می خورند در معرض خطر مرگ هستند. محققان دریافتند که بین خوردن شکلات و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ ناشی از این بیماری ها ارتباط وجود دارد.
شکلات و پنیر غذاهایی هستند که اغلب با لذت همراه هستند. و بسیاری از کارشناسان آنها را برای سلامتی بسیار مناسب نمی دانند ، با این حال ، هنگامی که در اعتدال مصرف می شوند ، به دلیل پروفایل های رژیم غذایی غنی و ترکیبات بیولوژیکی ، مزایای سلامتی شگفت انگیزی را ارائه می دهند.
شکلات
شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدها و پلی فنول است که با استرس اکسیداتیو مبارزه می کنند و التهاب را کاهش می دهند. این غذای خوشمزه و دوست داشتنی با افزایش جریان خون ، کاهش فشار خون و افزایش کلسترول HDL (خوب) ، سلامت قلب را بهبود می بخشد و در عین حال کلسترول LDL را نیز کاهش می دهد. شکلات همچنین حاوی ترکیباتی مانند توبرومین و کافئین است که می تواند عملکرد مغز ، غلظت و خلق و خوی را بهبود بخشد. همچنین منجر به ترشح اندورفین می شود که منجر به خوشبختی می شود. شکلات با محتوای کاکائو باید حداقل 2 ٪ انتخاب شود تا مزایای سلامتی را به حداکثر برساند و قندهای اضافه شده را به حداقل برساند.
پنیر
پنیر یک ماده مغذی مواد مغذی است که از نظر پروتئین ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های ضروری مانند B2 و K۲ دارای کیفیت بالا است. کلسیم و فسفر برای استحکام استخوان و دندان مهم هستند و ویتامین K۲ با متابولیسم استخوان و سلامت قلبی عروقی همراه است. انواع خاص پنیر ، مانند انواع قدیمی تر ، حاوی پروبیوتیک هایی هستند که باکتری های سالم روده را متعادل می کنند. پنیر همچنین حاوی اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) است که دارای اثرات ضد التهابی بالقوه است و در صورت استفاده کم یا متوسط ممکن است از مدیریت وزن پشتیبانی کند. حتی با وجود چربی اشباع بالا ، به نظر می رسد که لبنیات بالا اثرات مضر بر سلامت قلب ندارد.
گوشت گوسفند
بره که به دلیل فواید غذایی چشمگیر آن به نوعی در دسته گوشت قرمز قرار دارد ، ممکن است سالم ترین نوع گوشت برای انسان باشد. بره یک غذای خوشمزه و خوشمزه است که به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از سبد آنها در رژیم غذایی اکثر مردم در خاورمیانه ، اروپا و ایالات متحده شناخته می شود. اگر می خواهید از سطح کلسترول خون خود مراقبت کنید ، این نوع گوشت گزینه خوبی برای شما خواهد بود. ارزش غذایی این ماده بسیار قابل توجه است ، با این محصول حیوانی طیف گسترده ای از مواد مغذی مفید از جمله پروتئین ، چربی های سالم ، ویتامین ها و مواد معدنی را نشان می دهد. ترکیبی از چربی و پروتئین و سایر مواد مغذی مفید است. نکته مهمی که باید در مورد ویژگی های گوشت گوسفند در نظر داشته باشید این است که درصد چربی موجود در این ماده مغذی نسبتاً کم است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین