سلامت خانواده

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

یک مطالعه جدید نشان می دهد که سطح پایین منیزیم ممکن است بر خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی عروقی تأثیر بگذارد و بسیاری از افراد سطح منیزیم کافی را مصرف نمی کنند.

این مطالعه همچنین در مورد مکانیسم هایی که ممکن است درگیر باشد ، مورد بحث قرار می دهد و خاطرنشان می کند که بسیاری از افراد به اندازه کافی منیزیم در رژیم غذایی خود مصرف نمی کنند.

این بررسی به چندین نکته اصلی در تاریخ تحقیقات در مورد منیزیم اشاره دارد. مدتی متوجه شد که کمبود منیزیم مسئله مهمی نیست ، و اگر چنین باشد ، عمدتاً برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها در جذب یا دفع منیزیم تأثیر می گذارد.

تحقیقات در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1980 از این ایده حمایت کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن می شود. نتایج همچنین نشان داد که این کمبود ممکن است بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.

این مطالعه سپس خاطرنشان می کند که پس از سال 2 ، بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیک رابطه بین منیزیم و شرایطی مانند فشار خون بالا ، نارسایی قلبی و مرگ قلبی را نشان دادند.

داده های جدیدتر به این یافته ها اضافه شده است. بسیاری از مطالعات از سال 4 نشان داده اند که منیزیم به طور معکوس با فشار خون بالا ، سکته مغزی ، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک ، فیبریلاسیون دهلیزی ، نارسایی قلبی و عوارض قلبی و مرگ و میر مرتبط است.

این مطالعه سپس بحث می کند که چگونه کمبود منیزیم می تواند منجر به مشکلات قلبی عروقی شود.

به عنوان مثال ، کمبود منیزیم می تواند منجر به استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. برخی از داده ها همچنین از این ایده پشتیبانی می کنند که کمبود منیزیم ممکن است باعث ایجاد چربی غیر طبیعی و مشکلات متابولیسم لیپیدها شود.

به طور کلی ، این مطالعه اهمیت مصرف منظم منیزیم را نشان می دهد و اینکه چگونه منیزیم به اندازه کافی می تواند خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان تأکید می کنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی داشته باشند. بدن از این ماده معدنی برای بسیاری از کارکردهای مختلف ، از جمله کنترل فشار خون و همچنین انقباضات عضلانی استفاده می کند. بهترین منابع منیزیم برگهای تیره مانند اسفناج یا چغندر و همچنین آجیل و دانه است. بادام ، بادام ، دانه کدو تنبل یا دانه های چیا همه گزینه های عالی هستند. لوبیای سیاه نیز منبع خوبی برای این ماده معدنی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا