۲ توصیه کنید که تمایل به خوردن شیرینی را کاهش دهید
سازمان بهداشت جهانی همچنین در ماه مه پس از انتشار گزارش های تحقیقاتی بیشمار اعلام کرد که افراد برای کنترل وزن خود نباید به هر قند جایگزین رژیم غذایی از جمله استویا و میوه راهب اعتماد کنند.
تحقیقات نشان داده است که استفاده طولانی مدت از شیرین کننده های کم یا بدون کالری ممکن است باعث افزایش هوس خوردن و افزایش چربی بدن به عنوان “بافت چربی” شود.
شیرین کننده های غیر مغذی نیز با بیماری های قلبی و مرگ زودرس ، میگرن ، افسردگی ، زوال عقل ، اختلال در میکروبیوم های روده ، سرطان و مسائل شناختی ، رفتاری و رشد همراه هستند.
در ماه ژوئیه ، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان در سازمان بهداشت جهانی یک شیرین کننده مصنوعی به نام Aspartame را در گروه “احتمالاً سرطان زا برای انسان” طبقه بندی کرد.
مطالعات همچنین نشان داده اند که زایلیتول و آریترتول با افزایش لخته شدن خون در بدن همراه هستند.
بنابراین اگر نگران مضرات شیرین کننده های مصنوعی هستید ، به چند راه حل پیشنهاد شده برای برش یا کاهش آنها نگاه کنید.
چگونه می توان میل به خوردن شیرینی را کاهش داد؟
دکتر دیوید کاتز ، متخصص پیشگیری و سبک زندگی در ایالات متحده ، معتقد است که با “بازیابی جوانه های طعم” ، می توان تمایل به شیرینی ها را در میل به سایر طعم ها کاهش و تقویت کرد. مانند افراد در مقابل بیماری های قلبی ، آنها تمایل خود را برای مصرف نمک کنترل می کنند.
وی گفت: “اگر جوانه های طعم خود را با قند کمتری در طول روز تحریک کنید ، نه تنها به تدریج تمایل به شکر را کاهش می دهید ، بلکه به قند نیز حساس خواهید شد.”
با کاهش شیرین کننده های مصنوعی برای کاهش طعم های واقعی به زبان شما “توانبخشی طعم” نیز نامیده می شود.
او می گوید: “اگر از شما بخواهم که تمام دسرهای زندگی خود را از بین ببرید ، احتمالاً حریص خواهید بود.” اما در غذاهایی که شیرین نیستند ، مانند سس های سالاد ، سس های ماکارونی ، نان و حتی تراشه های نمکی ، مقدار زیادی شکر و شیرین کننده های اضافی وجود دارد. “بنابراین ، با انتخاب نمونه ای از قند از این محصولات ، مصرف روزانه قند به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.”
او معتقد است که از این مسیر ، مقدار شیرین کننده در روز را می توان با یک سوم یا حتی نیمی کاهش داد.
وی می گوید: “آزمایشات بالینی نشان داده است که مردم نسبت به آنچه قبلاً مورد نظر خود احساس می کردند احساس می کنند و علاقه مند به خوردن غذاهایی هستند که قبلاً از آن اجتناب کرده اند ، که اساساً به دلیل توانبخشی جوانه های طعم است.”
یاد بگیرید که برچسب ها را بخوانید
کارشناسان بر این باورند که برای یافتن این شیرین کننده های پنهان ، باید به عنوان کارآگاه عمل کرد. یعنی باید برچسب های روی بسته های غذایی را با دقت بخوانید و نه تنها به دنبال اصطلاحات آشنا مانند “رژیم غذایی” و “نه” یا “صفر” کالری ، بلکه برچسب های تغذیه ای غذاها به عنوان “کم کالری” ، “نور” است. “و” بدون شکر “تبلیغات با دقت مورد بررسی قرار می گیرد.
به یاد داشته باشید که همه شیرین کننده ها توسط سازمان های رسمی غذا و پزشکی تأیید نمی شوند. همچنین الکل قند معروف به “پلیول” را که از نظر شیمیایی مانند شکر هستند اما کالری کمتری دارند ، بررسی کنید. تولید کنندگان اغلب یک یا چند “پلیل” را به شیرین کننده های مصنوعی اضافه می کنند.
در برچسب ، انواع “پلی ها” ممکن است با نام های مختلفی ذکر شود که همه با “TOL” به پایان می رسند. مانند سوربیتول ، زایلیتول ، اریریتول ، لاکتیتول ، مالتیتول و مانیتول. یا آنها تحت عنوان کلی “الکل شکر” گروه بندی می شوند.
حتی محصولات غیر مواد غذایی ممکن است حاوی مواد افزودنی شیرین باشند. مانند خمیر دندان ، لب ، قرص نعناع ، آدامس ، داروهای کودک و بزرگسال ، مکمل های غذایی و پودرهای پروتئینی.
در مورد “ادعاهای” سلامتی و رژیم غذایی مراقب باشید
بسیاری از شرکت ها محصولات خود را به عنوان غذای سالم ارائه می دهند ، و مردم اغلب فکر می کنند که این بدان معنی است که هیچ چیز مصنوعی از جمله شیرین کننده ها وجود ندارد.
“اما شیرین کننده های مصنوعی ممکن است در غذاها و نوشیدنی هایی که اتفاقاً به عنوان یک محصول” سالم “برای طرفداران رژیم های غذایی سرخپوشان و کتو تبلیغ می شوند ، وجود داشته باشد.” از کربوهیدرات های خالص ، ممکن است به این معنی باشد که شیرین کننده مصنوعی وجود دارد. “
به گفته کارشناسان ، یک روش آسان برای آزمایش شیرین کننده ها وجود دارد. این بدان معناست که اگر غذا طعم شیرین داشته باشد و در عین حال تولید کننده ادعا کند کالری بسیار کمی دارد ، به این معنی است که از آن برای شیرین کردن آن استفاده می شود. این همان چیزی است که شما باید سعی کنید از آن جلوگیری کنید ، حتی اگر نمی توانید آن را روی برچسب ببینید.
برای فکر کردن به جایگزینی برای شیرینی
به گفته جولیا زومپانو ، اشتباهی که افراد اغلب هنگام از بین بردن شکر یا شیرین کننده های مصنوعی از رژیم غذایی خود مرتکب می شوند ، عدم وجود جایگزین برای هنگام شدید است.
وقتی این میل در شما باشد چه خواهید داشت؟ چه کاری باید انجام دهید تا هوس خود را به حداقل برسانید؟
جولیا زومپانو می گوید: “شما باید غذاهای غنی از پروتئین و فیبر را در رژیم غذایی خود قرار دهید ، که می تواند به تنظیم قند خون کمک کرده و احساس سیری ایجاد کند.” میوه های تازه گزینه دیگری هستند. گاهی اوقات خوب است که مقداری قند را به روش طبیعی خود مصرف کنید ، مانند اضافه کردن یک قاشق چایخوری عسل به چای داغ یا جو دوسر. “زیرا ، در واقع ، مشکل قند نیست ، بلکه قند بیش از حد ما مصرف می کنیم.”
روی خواب خود تمرکز کنید.
به گفته جولیا زومپانو ، بین خواب و کاهش قند و شیرین کننده های مصنوعی رابطه زیادی وجود دارد.
او می گوید: “افرادی که شیرینی ها را می آورند ، اغلب استراحت کافی ندارند.” به این فکر کنید که بعد از ظهر در مورد چه فکر می کنید؟ “آیا شما به دنبال یک سینی سبزیجات هستید یا به دنبال قهوه و پیراشکی هستید؟”
ارین هانلون ، یک متخصص مغز و اعصاب رفتاری که رابطه بین سیستم های مغز و رفتار در دانشگاه شیکاگو را مطالعه می کند ، همچنین می گوید که از نظر بیولوژیکی ، کمبود خواب ، تمایل به غذاهای سنگین ، شیرین و چرب را تقویت می کند.
طبق تحقیقات هانلون ، بی خوابی باعث می شود گیرنده های اندوکانابینوئید مغز را مختل کنند. همان گیرنده ای که با استفاده از ماری جوانا تحریک می شود.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که وقتی در خواب هستید ، سطح هورمونی به نام Ghullin ، که گرسنگی را تنظیم می کند ، تمایل به خوردن را افزایش می دهد و افزایش می دهد. در همان زمان ، سطح هورمونی به نام “لپتین” که به مغز می گوید هنگام پر شدن معده.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین