سلامت خانواده

ادویه ای که خاصیت تخم مرغ را ضرب می کند

ترکیبی از این دو ماده علاوه بر خوشمزه بودن ، دارای خاصیت غذایی بالایی است. تخم مرغ های غنی از مواد مغذی ، ویتامین های A ، D ، B – 2. از آن به عنوان صبحانه استفاده می شود.

به گفته هامشاهری آنلاین ، نتایج نشان می دهد که افرادی که تخم مرغ مصرف می کنند مرتباً سیستم ایمنی بهتری دارند. با اضافه کردن فلفل سیاه به تخم مرغ ، بسیاری از بیماری ها قابل درمان یا از بین رفتن هستند.

در اینجا برخی از این خصوصیات آورده شده است:

سطح انرژی را افزایش می دهد: شروع روز با تخم مرغ و فلفل سیاه باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و تمام روز انرژی ایجاد می کند.

میزان گلبول های قرمز را افزایش می دهد: ترکیب این دو ماده سرشار از آهن است. آهن در نتیجه گردش خون و گلبولهای قرمز اکسیژن رسانی به سلول ها را بهبود می بخشد.

عضله می سازد: با فراهم کردن پروتئین و عضلات لازم بدن ، شکل عضلات را بهبود می بخشد.

سلامتی را در مغز فراهم می کند: خوردن این دو ترکیب به عنوان صبحانه ، مغز را سالم و تقویت می کند. ماده ای به نام کولین در این صبحانه در تولید سلولهای مغزی نقش دارد.

مشکل بینایی را کاهش می دهد: مصرف منظم این دو ترکیب برای صبحانه باعث کاهش مشکلات چشم مرتبط با سن مانند تخریب شبکیه و آب مروارید می شود. تخم مرغ سرشار از کارنوئید و ویتامین های مورد نیاز برای بهبود بینایی است.

استخوان های سالم ایجاد می کند: از آنجا که تخم مرغ سرشار از ویتامین D است ، ترکیب آن با فلفل سیاه باعث افزایش ظرفیت جذب کلسیم در استخوان می شود. در نتیجه ، استخوان ها قوی تر و مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا