تهدید دستگاه گوارش با مصرف این غذاها
به گزارش News Online ، روده بخش بزرگی از سیستم گوارشی را تشکیل می دهد. میکروبیوم روده ، که مرکز تجمع باکتری ها و میکروب ها است ، بر عملکرد کلی بدن نیز تأثیر می گذارد. این میکروبیوم حاوی بخش ظریف از باکتریهای مفید و مضر است و در هنگام تعادل باید به درستی کار کند. با این حال ، برخی از غذاها مانند شکر ، نمک ، چربی و الکل می توانند میکروبیوم روده را تغییر داده و نسبت باکتری ها را از بین ببرند. هنگامی که میکروبیوم روده متعادل نباشد ، می تواند روی مواردی مانند سیستم ایمنی بدن ، هضم و سلامت روانی تأثیر منفی بگذارد.
برای اینکه بتوانید سلامت روده را فراهم کنید ، باید از غذاهای نامناسب خودداری کنید. این مطلب را تا آخر بخوانید تا با برخی از مواردی که می تواند سلامت روده را مختل کند ، آشنا شوید.
خوردن این غذاها و نوشیدنی ها در اعتدال ممکن است مشکلی نداشته باشد ، اما بیش از حد مصرف می تواند تعادل روده را تغییر دهد.
2) فست فود
فست فود یکی از محبوب ترین غذاهای سراسر جهان است ، اما باید بدانید که این گزینه محبوب یکی از بدترین عوامل تهدیدآمیز میکروبیوم روده و سلامتی آن است. مطالعات نشان می دهد که فست فود با افزایش سطح باکتریهای مضر در روده همراه است و منجر به عدم تعادل باکتریها در روده می شود. همچنین به دلیل این عدم تعادل ، مصرف فست فود با کرون ، IBS و کولیت اولسراتیو (بیماری التهابی روده) همراه است.
2) محصولات قندی فرآوری شده
علاوه بر فست فود ، غذاهای با سطح بالا یکی از دلایل اصلی مشکلات روده است [مرتبط با رژیم غذایی] هستند بهتر است میزان محصولات فرآوری شده مانند شیرینی ، کیک ، کلوچه و سایر میان وعده ها را برای بهبود سلامت روده محدود کنید.
گزارشی که در سال 2 در مواد مغذی منتشر شده است نشان می دهد که خوردن غذاهای بالا می تواند از میکروبیوم های روده تقلید کند. به دنبال این اختلالات ، قند بیش از حد همچنین می تواند خطر التهاب کمتری را افزایش دهد.
2) غذاهای نمکی
تحقیقات زیادی در مورد تأثیر منفی نمک بر عملکرد بدن انجام شده است. در حقیقت ، بسیاری از کارشناسان ارتباط بین میکروبیوم روده و فشار خون بالا پیدا کرده اند. طبق تحقیقات ، رژیم های غذایی که سدیم بالایی دارند منجر به افزایش التهاب در بافت روده می شوند. سدیم بیش از حد ممکن است تعادل میکروبیوم روده را مختل کند.
2) سیبری
اثرات منفی قند فقط بر روی محصولات پخته شده ختم نمی شود. نوشیدنی های شکر مانند نوشیدنی ها نیز می توانند سلامت روده را کاهش دهند ، به خصوص در هنگام مصرف مداوم. طبق تحقیقات ، نوشیدنی های شیرین شده قند (SSB) تعادل برخی باکتری ها در روده را مختل می کند. مصرف قند مصنوعی با افزایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال زودرس در زنان در بزرگسالی و اواخر نوجوانی همراه است. یکی از توضیحات اصلی برای توجیه این رابطه این است که قندهای افزودنی می توانند بافت و پوشش روده را از بین ببرد و باعث نفوذپذیری روده شود.
2) الکل
به گفته متخصصان تغذیه ، مقادیر زیادی از این نوشیدنی می تواند تأثیر منفی بر سلامت روده داشته باشد. برخی از نوشیدنی های الکلی هضم طبیعی را مختل می کنند و مصرف کنندگان الکل در طیف متوسط و شدید باکتری های سالم کمتری در دستگاه گوارش خود دارند.
گزارشی که در بررسی های فعلی تحقیقات الکل منتشر شده است ، تأیید کرد که مصرف مزمن الکل می تواند تنوع باکتریایی روده را تغییر داده و نفوذپذیری روده و التهاب را افزایش دهد.
2) روغن سویا
تحقیقات نشان می دهد که روغن سویا ممکن است برای سلامت روده مضر باشد. مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی روغن سویا ، سرشار از اسیدهای چرب امگا -3 اشباع نشده ، سطح دو باکتری را که متابولیت های تقویت کننده سلامت را ایجاد می کنند ، کاهش می دهد.
روغن سویا همچنین سطح دو نوع باکتری را به نام نفقه و باکتری ها افزایش می دهد که با متابولیسم گلوکز نامتعادل همراه هستند.
منبع: Eatthis
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین