برای فرزندانتان سنگ تمام نگذارید!/ توصیه های یک روانشناس مشهور آمریکایی
به گزارش خبرآنلاین، دامپزشکان هشدار می دهند والدینی که مرتکب این اشتباه ساده می شوند، در نهایت «کودکان ضعیف» تربیت می کنند زیرا «والدین ضمن بالا بردن عزت نفس، در واقع عزت نفس فرزندانشان را از آنها می دزدند».
یورو نیوز در خبری نوشت: گاهی باید به کودکان اجازه داد تا مشکلات و مشکلات خود را به طور مستقل حل کنند و شخصا و به تنهایی با عواقب تصمیمات خود روبرو شوند.
این توصیه از سوی یک روانپزشک و نویسنده کتاب های پرفروش روانپزشکی به نام دانیل آمین آمده است.
دانیل آمین در قسمتی از پادکست «متفاوت ساخته شده» که هفته گذشته پخش شد، گفت: والدین اغلب این اشتباه را مرتکب می شوند که می خواهند «سنگ را برای فرزندانشان پر بگذارند»، اما غافل از اینکه در حال تربیت «کودکان ضعیف» هستند. .
آمین خاطرنشان کرد: رفتارهایی مانند وادار کردن فرزندتان به انجام یک پروژه کلاسی برای کمک به او برای گرفتن نمره بهتر، یا تسلیم شدن به خواسته هایش فقط برای جلوگیری از عصبانیت آنها، محدود کردن انعطاف پذیری ذهنی و احساس استقلال کودکان.
استقامت ذهنی با حل مشکلات توسط خود کوهنوردان ایجاد می شود
تحقیقات نشان می دهد که کودکان با تاب آوری ذهنی بالاتر شانس بیشتری برای تبدیل شدن به بزرگسالان شاد و موفق دارند.
آمین توضیح داد که «وقتی دخترم تکالیفش را در خانه رها میکرد، کسی او را به مدرسه نمیبرد. همین طور اگر به حرف مادرش گوش نمی داد و در روزهای سرد کاپشن نمی پوشید، باز هم برایش نمی خریدیم».
او افزود: «خیلی مهم است که وقتی فرزندتان به جای شما بگوید «خسته ام». [اصلاح کنید]فقط بگویید، “خب، حق با شماست، من نمی دانم که اکنون می خواهید چه کار کنید.”
او توضیح داد که «اگر برای حل مشکلات فرزندانتان زیاده روی کنید [یا اصطلاحا بخواهید سنگ تمام بگذارید]در حالی که عزت نفس خود را بالا می برید، در واقع عزت نفس فرزندان خود را می دزدید. استقامت ذهنی [انسانها] از طریق ذهن حل مسئله ایجاد می شود.”
پس چه باید کرد؟
توفا کلاین، روانشناس کودک از کالج بارنارد، نیز قبلاً به CNBC گفته بود که “تاب آوری ذهنی کودک نیازی به “تنبیه های سخت” یا اتخاذ “رویکردی سخت از روی عشق و خیرخواهی” ندارد.” در همان زمان، خانم کلاین خاطرنشان کرد: که “محافظت از کودکان در برابر ناامیدی نیز نمی تواند به رشد انعطاف پذیری آنها کمک کند.”
درعوض، می توانید به فرزندان خود اجازه دهید شکست ها، اشتباهات و سایر لحظات سخت را تجربه کنند و در عین حال به آنها اجازه دهید که بدانند همچنان از آنها حمایت می کنید و دوستشان دارید.
کلاین این را به عنوان «الف [رویکرد] او توضیح داد که همدل تر و مرتبط تر است، رویکردی که در آن والدین به فرزندشان می گویند: “ممکن است سخت باشد، اما وقتی کار شما تمام شد، من برای شما اینجا هستم.”
او تاکید کرد که این رویکرد این پیام را به فرزند شما میرساند که “من به شما اعتماد دارم که از آن عبور کنید و مهم نیست که چه بخواهید، برنده، باخت یا نه، اینجا خواهم بود.” “هر اتفاقی بیفتد، من اینجا هستم.”
انجمن روانشناسی آمریکا در وبلاگی در سال 2012 اعلام کرد که تشویق کودکان به کمک به دیگران، از انجام تکالیف گرفته تا کمک به همسالان و همکلاسی ها در مدرسه، باعث تقویت توانمندی و مسئولیت لازم برای رسیدگی به چالش های شخصی می شود.
وی در پایان گفت: به جای دخالت بیش از حد، اجازه دهید کودکان مشکلات و راه حل های خود را کشف کنند.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین