سلامت خانواده

نتایج تحقیقات جدید در مورد تناسب اندام و قدرت عضلانی

به گزارش خبرآنلاین، در دهه های اخیر به دلیل آگاهی بیشتر از علائم و دسترسی بهتر به درمان و مراقبت، احتمال مرگ ناشی از سرطان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

یورو نیوز در خبری نوشت: با این حال، با وجود پیشرفت های قابل توجه، عوارض جانبی درمان از جمله اثرات نامطلوب آن بر قلب و عضلات می تواند بر میزان مرگ و میر تأثیر بگذارد.

تجزیه و تحلیل داده های نزدیک به 47000 بیمار مبتلا به انواع و مراحل مختلف سرطان در بریتانیا نشان داده است که قدرت عضلانی و آمادگی جسمانی به طور قابل توجهی با کاهش خطر مرگ به هر علتی در بیماران سرطانی مرتبط است.

برای ارائه گزینه های ممکن برای افزایش نرخ بقا در این بیماران، محققان بررسی کردند که آیا قدرت عضلانی و آمادگی قلبی تنفسی ممکن است با کاهش خطر مرگ مرتبط باشد یا خیر. و آیا نوع و مرحله سرطان در آن تاثیر دارد یا خیر؟

محققان دانشگاه Edith Cowan در استرالیا، مطالعات مربوطه را که تا اوت 2023 منتشر شده بود، بررسی کردند و 42 مطالعه را در تجزیه و تحلیل داده های ترکیبی نهایی خود گنجانیدند.

بر اساس این یافته ها، در مقایسه با بیمارانی که قدرت عضلانی ضعیف و سطح آمادگی قلبی تنفسی پایینی داشتند، بیمارانی که در سطح بالاتری قرار داشتند 31 تا 46 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از هر علت مرتبط با سرطان بودند.

این ترکیب قدرت و تناسب اندام با کاهش 8 تا 46 درصدی خطر مرگ در بیماران مبتلا به سرطان مرحله 3 یا 4 و کاهش 19 تا 41 درصدی خطر مرگ در بیماران مبتلا به سرطان ریه یا دستگاه گوارش همراه بود.

محققان در مقاله خود نوشتند: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که قدرت عضلانی می‌تواند به طور بالقوه در عمل بالینی برای تعیین خطر مرگ و میر در بیماران سرطانی پیشرفته مورد استفاده قرار گیرد و بنابراین از فعالیت‌های تقویت‌کننده عضلات می‌توان برای طولانی‌تر کردن عمر استفاده کرد.»

دومین مطالعه منتشر شده نشان داد که حفظ دور کمر باریک، همراه با ورزش منظم، در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثرتر از انجام هر کدام به تنهایی است.

این تحقیق که توسط صندوق جهانی تحقیقات سرطان تامین شده است، نشان می دهد که افراد باید ورزش کنند و وزن خود را کاهش دهند تا حداکثر سود را ببرند.

این مطالعه که بیش از 315000 نفر را شامل می شود، اولین مطالعه ای است که بررسی می کند چگونه ترکیب این دو اقدام با هم می تواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر باشد.

دکتر هلن کراکر، معاون مدیر تحقیقات و سیاستگذاری صندوق تحقیقات سرطان جهانی، گفت: این یافته ها اهمیت رویکرد سبک زندگی جامع را به جای تمرکز بر یک عامل خاص برای کاهش خطر سرطان نشان می دهد.

وی افزود: حفظ وزن مناسب و به ویژه داشتن دور کمر در حد توصیه شده و تحرک بدنی در کنار رژیم غذایی سالم از اقدامات ضروری برای کاهش خطر ابتلا به سرطان است.

سازمان هایی مانند مؤسسه ملی سلامت ایالات متحده اندازه کمر کمتر از 102 سانتی متر برای مردان و کمتر از 88 سانتی متر برای زنان را توصیه می کنند تا خطرات مربوط به سلامتی را به حداقل برسانند.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا