سلامت خانواده

آیا شیوع کرونای چشمی در کشور صحت دارد؟/ توضیحات یک فوق تخصص قرنیه

به گزارش خبرآنلاین، یعنی همزمان با افزایش ابتلا به ویروس چینی یا HMPV، چشم ها نیز تحت تاثیر آن قرار می گیرند. ویروس کرونا آیا ما با هم خواهیم بود؟

اگرچه آدنوویروس ها می توانند بافت ملتحمه چشم را نیز تحت تاثیر قرار دهند، اما به عنوان ویروس کرونا شناخته نمی شوند و به همین دلیل دکتر محمدعلی ابطحی، متخصص قرنیه و جراح چشم، علت استفاده از اصطلاح کرونای چشمی را در اخبار منتشر شده می داند. شایعه است و می گوید: ویروس کرونا در دوران همه گیر عمدتاً مغز و بافت ریه و بعضاً بافت های دیگر را درگیر می کند، اما علائم چشمی کرونا نیز تا حدودی گزارش شده و حتی احتمال افزایش آن وجود دارد. سکته های چشم یا التهاب سطحی چشم نیز در ویروس کرونا گزارش شده است.

وی می افزاید: اما ویروسی که معمولا در جامعه داریم و در حال گردش است، ویروس کرونا نیست، بلکه آدنوویروسی است که در برابر مواد پاک کننده مانند الکل بسیار مقاوم است. این ویروس ممکن است باعث درگیری قرنیه در برخی افراد شود و منجر به تاری دید طولانی مدت شود که ممکن است نیاز به درمان طولانی مدت داشته باشد. به همین دلیل رعایت نکات بهداشتی یعنی شستن مرتب دست ها و استراحت در منزل در صورت ابتلا از مهم ترین راه های پیشگیری از عفونت است.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا