برخی وظایف سازمان غذا و دارو باید برون سپاری شود
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، مهدی پیرصالحی با اشاره به اهمیت واگذاری وظایف غیر حاکمیتی اظهار داشت: بخشی از وظایف سازمان باید به اصناف، بخشی دیگر به دانشگاه ها و بخشی به شرکت ها واگذار شود. اجرا در همه امور توسط دانشگاه ها نه تنها ضروری نیست، بلکه می تواند کارایی را کاهش دهد. به عنوان مثال در حوزه داروسازی بسیاری از دانشگاه ها فرآیندهای اجرایی را به انجمن های داروسازان واگذار کرده اند و این تجربه موفقیت آمیز بوده است.
وی افزود: هدف ما در این هیئت ها ایجاد آرامش و آسایش بیشتر برای مردم اعم از مصرف کنندگان، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات است. داروخانه ها و صنعت را باید جزئی از مردم بدانیم و بین آنها و سایر گروه ها تفاوت قائل نشویم، زیرا این بخش ها در خدمت جامعه و حفظ منافع عمومی هستند.
پیرصالحی با تاکید بر اهمیت دیجیتالی شدن فرآیندها گفت: حرکت به سمت فرآیندهای مبتنی بر فناوری اطلاعات ضروری است. بسیاری از فرآیندهای فعلی برای کاهش تخلف طراحی شدهاند، اما متأسفانه این رویکرد گاهی اوقات مشکلاتی را برای بخشهای سالم ایجاد میکند، در حالی که گروههای متخلف راههایی برای دور زدن این فرآیندها پیدا میکنند. از این رو، تعادل بین اسناد و آزمون ها باید در تدوین فرآیندها و دستورالعمل ها مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه های معاونت ها با سایر بخش ها از جمله اقداماتی است که می تواند به شفافیت بیشتر و افزایش بهره وری کمک کند.
انتهای پیام/