سلامت خانواده

این ادویه خاصیت پیشگیری از سرطان دارد

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ هل حاوی درصد بالایی از ویتامین ها و مواد مغذی است که به سلامت بدن کمک کرده و از آن در برابر بیماری ها و مشکلات جسمی محافظت می کند.

فواید هل عبارتند از:

1. بهبود سلامت دستگاه گوارش

بر اساس یک مطالعه هندی، هل را می توان در آشپزی نه تنها برای طعم، بلکه برای بهبود هضم نیز استفاده کرد. این ادویه متابولیسم را تحریک می کند زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

هل همچنین برای تحریک ترشح اسید صفراوی در معده شناخته شده است که به هضم، کاهش وزن و متابولیسم مناسب چربی کمک می کند. این ادویه همچنین از سایر بیماری های گوارشی مانند رفلاکس اسید، سوزش سر دل، اسهال و سایر بیماری ها جلوگیری می کند.

2. تقویت سلامت قلب

خواص آنتی اکسیدانی هل می تواند سلامت قلب را تقویت کند. هل همچنین حاوی فیبر است. فیبر یک ماده مغذی است که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند.

این ادویه همچنین می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد که برای قلب مفید است. یک قاشق چای خوری گشنیز و کمی هل را با یک لیوان آب هلو تازه بخورید.

3. پیشگیری از سرطان

هل می تواند یک درمان طبیعی برای سرطان باشد. چندین مطالعه حیوانی نشان داده است که از این ادویه می توان برای جلوگیری، تاخیر و حتی معکوس ساختن سلول های سرطانی استفاده کرد.

طبق مطالعه قبلی، مصرف پودر هل باعث کاهش تشکیل تومورها و همچنین کاهش التهاب عمومی می شود که مانع از رشد سلول های سرطانی و از بین بردن آنها می شود.

4. خاصیت ادرارآوری هل

هل دارای خواص ادرار آور است که می تواند در موارد فشار خون بالا، نارسایی قلبی و صرع مفید باشد. خواص دیورتیک هل نیز به سم زدایی کمک می کند.

5. به مبارزه با افسردگی کمک کنید

بر اساس یک گزارش بهداشتی، هل در واقع می تواند به افراد در غلبه بر افسردگی کمک کند.

6. کمک به مبارزه با آسم

هل در مبارزه با علائم آسم مانند خس خس سینه، سرفه، تنگی نفس و گرفتگی قفسه سینه نقش دارد. این ادویه با تقویت گردش خون در ریه ها تنفس را آسان می کند. همچنین با تسکین غشاهای مخاطی با عفونت های مرتبط مبارزه می کند.

7. کمک به درمان دیابت

هل سرشار از منگنز است، ماده معدنی که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. البته تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

8. بهبود سلامت دهان و دندان

هل دارای خواص ضد میکروبی است که به سلامت دهان کمک می کند. این ماده می تواند از دهان در برابر عوامل بیماری زا مانند استرپتوکوک موتانس محافظت کند. طعم تند هل باعث تحریک جریان بزاق می شود که می تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک کند.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا