سلامت خانواده

نقض استانداردهای بهداشتی به سلامت عمومی آسیب جدی می زند

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، محمدرضا نصیری با اشاره به اهمیت کترینگ صنعتی در حفظ سلامت جامعه گفت: کترینگ صنعتی نقش مهمی در تامین غذای کارکنان کارخانه ها، بیمارستان ها، مدارس و … دارد. شرکت های حمل و نقل اعم از ریلی، زمینی، خطوط هوایی و سایر گروه های بزرگ، با توجه به این طیف فعالیت، رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت غذا از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: سازمان غذا و دارو به طور مرتب بازرسی های دوره ای از کترینگ های صنعتی را برای اطمینان از رعایت استانداردهای ایمنی غذایی مانند HACCP انجام می دهد و نمونه برداری تصادفی از مواد غذایی و آزمایش برای شناسایی هرگونه آلودگی میکروبی یا شیمیایی بخشی از فرآیند پایش است. .

رئیس اداره نگهداری، توزیع و پذیرایی مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به چالش های موجود در این زمینه اشاره و بیان کرد: مدیریت پسماندهای غذایی، کنترل مواد اولیه و حفظ زنجیره سرد از جمله مواردی است که کترینگ های صنعتی باید به آن توجه کنند. توجه ویژه ای به همچنین کوچکترین تخلف در رعایت موازین بهداشتی می تواند آسیب جدی به سلامت جامعه وارد کند و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

نصیری با اشاره به اقدامات حمایتی این سازمان گفت: سازمان غذا و دارو در راستای ارتقای کیفیت و ایمنی در این صنعت تلاش می کند فرآیند صدور مجوز برای کترینگ های مجهز و مدرن و همچنین آموزش نیروی انسانی و ارتقای استفاده را تسهیل کند. فناوری های پیشرفته مانند سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی یکی دیگر از اولویت ها است.

وی بیان کرد: از کترینگ های صنعتی انتظار داریم نه تنها ضوابط را قاطعانه رعایت کنند، بلکه با نوآوری در ارائه خدمات و کاهش ضایعات غذایی در مسیر توسعه پایدار گام بردارند، سلامت عمومی جامعه هدف مشترک ماست و فعالان این صنعت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا