بهبود سلامت قلب و بهبود سریع زخم ها با مصرف روغن بادام زمینی
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روغن بادام زمینی نوعی روغن گیاهی است که در پخت و پز استفاده می شود، سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است، این نوع اسیدهای چرب برای سلامت مغز مفید هستند و خطر زوال شناختی را کاهش می دهند. به پیری همچنین حاوی ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان با خواص درمانی فراوان برای محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد است. در اینجا به برخی از فواید روغن بادام زمینی اشاره می کنیم:
بهبود سلامت قلب
روغن بادام زمینی به طور طبیعی غنی است فیتوسترول که به کاهش سطح کلسترول مضر خون کمک می کند، نتایج مطالعات نشان می دهد که این ترکیب گیاهی به بهبود سلامت عروق و خطر ابتلا به آن کمک می کند. سفتی شریان ها کاهش می دهد
بهبود سریعتر زخم ها
از آنجایی که روغن بادام زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین E است، خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد و باعث بهبود سریعتر زخم ها می شود، همچنین خواص ضد التهابی آن می تواند شرایطی مانند اگزما یا پسوریازیس را تسکین دهد. اسیدهای چرب موجود در روغن بادام زمینی سد دفاعی پوست را تقویت کرده و از از دست دادن آب پوست جلوگیری می کند کم آب شده می شود
متعادل کننده هورمون ها
روغن بادام زمینی تاثیر بسزایی در بهبود تعادل هورمونی دارد. این روغن حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه مانند اسید لینولئیک است که پیش ساز تولید هورمون است. این اسیدهای چرب به تنظیم پاسخ بدن به التهاب و بهبود ارتباطات سلولی کمک می کنند که می تواند بر تعادل هورمونی تأثیر مثبت بگذارد. قرار دادن
بهبود عملکرد شناختی
روغن بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است که برای سلامت مغز، تقویت ارتباطات عصبی و کاهش زوال شناختی مرتبط با افزایش سن حیاتی است. رزوراترول روغن بادام زمینی همچنین از سلول های مغز در برابر آسیب های ناشی از سموم یا استرس اکسیداتیو محافظت می کند. و احتمال ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر را کاهش می دهد.