سلامت خانواده

5 غذای ممنوعه در زمستان

به گزارش خبرآنلاین، زمستان فصل نوشیدنی های گرم و غذاهای مقوی است. اما همزمان با لذت بردن از هوای سرد، سیستم ایمنی بدن ما نیز ممکن است آسیب ببیند. غذاهایی که می خوریم نقش مهمی در گرم نگه داشتن ما در این فصل دارند. آیا می دانستید برخی از مواد غذایی که به نظر سالم می رسند می توانند در فصل زمستان مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کنند؟

همشهری آنلاین نوشت: در این مطلب به ۵ غذایی که در فصل زمستان باید بخورید اشاره شده است. این مهم است که بدانید چرا نخوردن این غذاها می تواند به حفظ فرم بدن شما کمک کند.

سبزیجات خام

سبزیجات خام، مانند خیار، کاهو و گوجه فرنگی، ممکن است انتخاب سالمی به نظر برسند، اما در طول زمستان، می توانند بدن شما را خنک کنند. از آنجایی که بدن ما در حال تلاش برای گرم ماندن در سرما است، خوردن سبزیجات خام می تواند هضم را کند کند. در عوض، به سراغ سوپ های گرم یا سبزیجات بخارپز بروید که هضم غذا را آسان کرده و بدن را گرم می کنند.

شیر سرد

نوشیدن شیر سرد در زمستان می تواند منجر به مشکلات تنفسی مانند سرفه، سرماخوردگی یا احتقان شود. شیر، اگرچه سرشار از کلسیم و مواد مغذی است، اما در صورت مصرف سرد می تواند باعث تولید مخاط شود. اگر عاشق شیر هستید، آن را با ادویه هایی مانند زردچوبه که یک تقویت کننده عالی سیستم ایمنی است میل کنید.

میوه هایی که برای زمستان نیستند

همه میوه ها برای زمستان مناسب نیستند. از میوه های آبدار مانند هندوانه و طالبی اجتناب کنید زیرا می توانند بدن شما را خنک کنند و هضم غذا را مختل کنند. در عوض، میوه های فصلی مانند پرتقال و سیب را انتخاب کنید که سرشار از ویتامین هستند و به تقویت سیستم ایمنی در ماه های سردتر کمک می کنند.

مقدار زیادی غذای سرخ شده

غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه در زمستان وسوسه انگیز هستند، اما مصرف بیش از حد آنها می تواند منجر به کندی هضم و افزایش وزن شود. مصرف بیش از حد غذاهای چرب همچنین می تواند سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف کرده و شما را مستعد ابتلا به بیماری های فصلی کند. به سراغ جایگزین های پخته بروید تا هوس خود را بدون اضافه کردن روغن زیاد برآورده کنید.

کشک

کشک در خانه ها یافت می شود اما به دلیل خاصیت خنک کنندگی برای زمستان نامناسب است. خوردن کشک می تواند علائم سرماخوردگی و سرفه را تشدید کند. اگر به کشک علاقه دارید، آن را به شکل کشک و کمی گرم شده مصرف کنید یا با ادویه هایی مانند زیره مخلوط کنید تا از خاصیت خنک کنندگی آن کاسته شود.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا