سلامت خانواده

فواید بی نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت

نادیا زکالوند: سرکه سیب از تبدیل شکر موجود در سیب به اسید استیک تولید می شود. این سرکه مزایا و معایبی دارد که در اینجا به آنها اشاره کردیم:

فواید سرکه سیب

1. موثر در کاهش وزن

سرکه سیب اشتها را کاهش می دهد و کاهش وزن را تسریع می کند. علاوه بر این، اسید استیک با کاهش رسوب چربی و بهبود متابولیسم بدن به کاهش وزن کمک می کند.

2. تنظیم قند خون

سرکه سیب به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش قند خون کمک می کند و از نوسانات قند خون جلوگیری می کند.

3. سلامت قلب و عروق

مطالعات نشان می دهد که سرکه سیب با کاهش کلسترول بد و فشار خون بالا از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

از دیگر فواید سرکه سیب می توان به بهبود هضم غذا، کاهش چربی شکم، رفع گلودرد و بهبود مشکلات پوستی مانند جوش و آکنه اشاره کرد. علاوه بر این، این نوع سرکه ضد باکتری و ضد قارچ است.

مضرات سرکه سیب

1. آسیب به دندان ها

اسید موجود در سرکه سیب مینای دندان را می خورد و باعث پوسیدگی دندان می شود. پس از مصرف سرکه سیب، دهان باید بلافاصله با آب شسته شود.

2. مشکلات گوارشی

مصرف زیاد سرکه سیب باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل و رفلاکس می شود و همچنین زخم معده را تشدید می کند.

3. کاهش پتاسیم در بدن

اگر مصرف سرکه از حد اعتدال خارج شود، میزان پتاسیم بدن را کاهش داده و سیستم قلبی عروقی را دچار مشکل می کند. همچنین خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.

4. تداخل با داروها

سرکه سیب ممکن است با برخی داروها مانند دیابت، دیورتیک ها و داروهای قلبی تداخل داشته باشد. بنابراین در استفاده از این سرکه باید مراقب باشید.

یکی دیگر از مضرات سرکه سیب سوزش در گلو (مری) است و برای جلوگیری از این مشکل بهتر است سرکه را رقیق کرده و مصرف کنید.

برخی افراد به سرکه سیب واکنش های آلرژیک دارند و باید از مصرف این نوع سرکه خودداری کنند.

منابع:

خط سلامت

bbcgoodfood

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا