بهترین زمان برای نوشیدن قهوه برای قلب
زمانی که قهوه می نوشید احتمالاً به اندازه میزان قهوه ای که می نوشید برای زندگی طولانی تری مهم است. در حالی که نتایج تحقیقات علمی گذشته بر میزان قهوه مصرفی متمرکز بود، محققان تصمیم گرفتند بر زمان نوشیدن قهوه تمرکز کنند و نتایج این تحقیق می تواند باعث شود برخی افراد در روال نوشیدن قهوه تجدید نظر کنند.
به گزارش ایسنا، محققان پیش از این اعلام کرده بودند: نوشیدن قهوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش نمی دهد و به نظر می رسد خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش می دهد و با توجه به تاثیرات کافئین بر بدن، بررسی شد که زمان نوشیدن قهوه چه تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
نتایج این تجزیه و تحلیل نشان داد که مصرف کنندگان قهوه صبح 16 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند و در مقابل افرادی که به طور مداوم قهوه می نوشند، 16 درصد کمتر به هر دلیلی و 31 درصد کمتر در خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند. روز ، کاهش معنی داری در مرگ و میر نداشت.
در میان مصرف کنندگان صبحگاهی، کسانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند، 29 درصد کمتر از افرادی که نمی نوشند، در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه علل قرار دارند. حتی افرادی که زیاد قهوه مینوشند (بیش از سه فنجان در روز) 21 درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار داشتند، در حالی که افرادی که سبک مینوشیدند (یک فنجان یا کمتر) 15 درصد خطر مرگ کمتری داشتند.
چرا قهوه صبح ممکن است بهترین باشد؟
بر اساس نتایج تحقیقاتی که در سایت Heritage منتشر شده است، دو مکانیسم اصلی برای توضیح اینکه چرا قهوه صبح میتواند مزایای برجستهتری ارائه دهد، پیشنهاد شد. اول، نوشیدن قهوه در اواخر روز ممکن است ریتم شبانه روزی بدن را با مهار تولید ملاتونین، هورمونی کلیدی برای تنظیم چرخه خواب و بیداری و مرتبط با سلامت قلب و عروق، مختل کند و حتی مصرف زیاد قهوه در بعد از ظهر یا عصر می تواند ملاتونین را افزایش دهد. شب را 30 درصد کاهش دهید.
اثرات ضد التهابی قهوه ممکن است در صبح، زمانی که نشانگرهای التهابی بدن در اوج خود هستند، بسیار مفید باشد. نوشیدن قهوه در آن زمان ممکن است ترکیبات ضدالتهابی آن را دقیقاً زمانی به بدن برساند که بدن بتواند به طور موثر از آنها استفاده کند. ارقام مختلفی در این مطالعه ارائه شد که نشان دهنده کاهش خطر مرگ و میر برای سطوح مختلف مصرف در میان مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی بود.
نتایج مقاله «خواص مفید و مضر قهوه از دیدگاه طب ایرانی» منتشر شده در همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی نشان داد که قهوه یک نوشیدنی رایج در جهان است که طرفداران زیادی دارد، اما همچنین دارای خواص درمانی و اثرات مضر آن و مصرف زیاد آن می تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت افراد داشته باشد. در ایران حدود هزاران سال پیش حکیم ابوعلی سینا در کتاب خود شرح جامعی از خواص قهوه ارائه کرده است. از نظر طب قدیم ایران، قهوه طبیعت سرد و خشک و خواص درمانی دارد که محرک است و هضم غذا را آسان می کند.
قهوه دارای خواص بسیاری از جمله تب بر و ادرار آور است، همچنین ضدعفونی کننده، نشاط آور، ضد آلزایمر، ضد پارکینسون است، وزوز گوش را کاهش می دهد و عاملی مفید برای پیشگیری از دیابت و علاوه بر افزایش مقاومت بدن در فعالیت های سنگین محسوب می شود. مانند ورزش های استقامتی، قدرت بدن را افزایش می دهد.
برخی از مضرات این ماده افزایش فشار خون است و در صورت مصرف زیاد آن می تواند در تشکیل سنگ کلیه و افزایش ترشح اسید معده موثر باشد و برای افرادی که معده دارند مفید نیست. رفلاکس، گاستریت یا زخم معده و چون ادرارآور است، مایعات بدن دفع می کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین