سلامت خانواده

وزیر بهداشت افزایش قیمت دارو را تکذیب کرد

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا ظفرکندی روز شنبه در نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی که در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، افزود: داروهایی که در قیمت بازنگری شده اند، بیشتر پمادهای تزریقی و استریل هستند که این گونه نیست. برای استفاده دائمی و عمومی

ایرنا نوشت: وزیر بهداشت با بیان اینکه 80 درصد داروهای تزریقی را داروهای بیمارستانی تشکیل می دهد، گفت: این داروها به محض تجویز و مصرف به حساب بیمارستان توسط بیمه پرداخت می شود و هم اکنون مکاتبات لازم انجام شده است. با شرکت های بیمه که به زودی اختلاف قیمت را برطرف خواهند کرد. خواهد بود

ظفرکندی درباره تعیین ارز 4200 تومانی برای تجهیزات مصرفی در 6 ماهه نخست امسال اظهار کرد: با پیگیری ها و مذاکراتی که انجام دادیم توانستیم ارز 4200 تومانی تجهیزات مصرفی و قطعات یدکی را در 6 ماهه دوم داشته باشیم. ماه های سال مثلا آمپول دکسا. قیمت حدود 4500 تومان بود که این رقم شامل قیمت پوکه و بسته بندی آن نمی شود. نمی تواند تولید کند.

وی تصریح کرد: ادامه این روند منجر به کمبود دارو می شد، باید همین آمپول را با قیمت 150 هزار تومان به بالا از هند وارد می کردیم، به طور کلی در اصلاح قیمت می توان گفت داروی 5000 تومانی. قلم حدود 15 هزار تومان قیمت دارد. مشخص است که این تفاوت قیمت نیز با کمک دولت و بیمه ها تامین می شود تا پرداختی از جیب مردم افزایش پیدا نکند.

وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه به زودی 27 هزار نیروی پزشکی به کادر بهداشتی کشور اضافه می شود، ادامه داد: از این تعداد حدود 12 هزار نیروی پرستاری هستند و اضافه کاری اجباری کاهش می یابد و فضای تنفسی برای سلامت ایجاد می شود. تیم

بدهی ۹۷ هزار میلیارد تومانی دانشگاه های علوم پزشکی

ظفرکندی با اشاره به اینکه بدهی دانشگاه های علوم پزشکی حدود 97 هزار میلیارد تومان است، گفت: این بدهی ها در حوزه پزشکی، نیروی انسانی و اعتبارات پیمانکاران است که دانشگاه های علوم پزشکی باید در اولویت قرار گیرند.

وی درباره افزایش ظرفیت رشته پزشکی گفت: افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی یکی از مشکلات حوزه آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی است و دانشجویانی که در 3 سال گذشته جذب شدند از ظرفیت در نظر گرفته شده فراتر رفته اند.

وزیر بهداشت افزود: موضوع توقف افزایش ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و همه اعضای شورا به توقف این موضوع رای مثبت دادند.

ظفرکندی با تاکید بر اینکه ظرفیت برخی از رشته های تخصصی خالی است، گفت: ظرفیت برخی از رشته های تخصصی مانند هوشبری، اطفال و فوریت های پزشکی خالی است و با برخی راهکارها از جمله اصلاح تعرفه ها و بورسیه ها می توان دانشجویان را تشویق به تحصیل کرد. این زمینه ها

وی در ادامه سخنان خود نیروی انسانی را سرمایه اصلی نظام سلامت دانست و گفت: باید شکاف ایجاد شده بین مسئولان، اعضای هیات علمی و دانشجویان برطرف شود و گفت و گو می تواند به کاهش شکاف ایجاد شده بین مسئولان، انسان ها کمک کند. منابع و پرستاران .

ظفر قندی خاطرنشان کرد: وفاق نسلی لازم است و فقط وفاق سیاسی نیست، بسیاری از مسائل دانشگاه را می توان بر اساس شفافیت، صداقت و شایسته سالاری به دانشجویان و اعضای هیات علمی سپرد.

وزیر بهداشت گفت: محدودیت های گذشته در دانشگاه ها باید در دوره جدید رفع شود، فضای امنیتی برداشته شود و فضای گفتگوی آزاد در دانشگاه ها فراهم شود.

ظفر قندی با اشاره به مطالبات وزارت بهداشت از سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: موضوع بدهی سازمان تامین اجتماعی در جلسه سران قوا مورد توجه قرار گرفت و با توجه به اینکه مستمری به آنها پرداخت می کند. بازنشستگان از پرداخت بدهی خود به وزارت بهداشت خودداری می کند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه قرار است مبلغ 25 هزار میلیارد تومان در قالب اوراق پرداخت شود، افزود: بر اساس پیگیری های انجام شده از سوی بانک مرکزی، بخشی از این اوراق به سرعت نقد و نقد می شود. به دانشگاه ها داده می شود.

وی با بیان اینکه 80 هزار کارمند شرکتی در دانشگاه های علوم پزشکی خدمت می کنند، گفت: حقوق کارکنان شرکتی از محل درآمدهای اختصاصی پرداخت می شود که صحت این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر بهداشت به برنامه پزشک خانواده اشاره کرد و افزود: این برنامه و نظام ارجاع باید اجرا شود و در این زمینه جلساتی با رئیس جمهور داشتیم و دکتر مزکیان معتقد است اجرای پزشک خانواده با حقوق 18 و 20 میلیون تومان برای پزشکان مقدور نیست. .

وی افزود: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع نیاز به طرح و سناریوی خاص خود دارد و باید خط کامل آن در بودجه دیده شود.

وی با بیان اینکه در مورد مدل اجرای آن اختلاف نظر وجود دارد، تصریح کرد: در صورت تامین منابع طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، در مورد نحوه اجرای آن تصمیم گیری خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره مشکلات پزشکان طرح نیز گفت: پزشکان طرحی با مشکلات زیادی مواجه هستند و مبلغ دریافتی آنها حدود 17 میلیون تومان بوده است، حق الزحمه پزشکان طرح با میانگین 7 ماه تاخیر پرداخت می شود، در زمینه اصلاح این موضوع. موضوع، مبلغ 500 هزار میلیارد تومان نیز برای طرح است که پزشکان طرحی را در نظر گرفته اند که در ابتدای کار بیشترین هزینه کار را پرداخت خواهد کرد.

ظفرکندی با بیان اینکه موضوع عدالت در آموزش و پرورش باید در کانون توجه قرار گیرد، گفت: تنها 23 درصد ظرفیت رشته های تخصصی و فوق تخصصی برای ظرفیت آزاد بوده که با توجه به ظرفیت آزاد تخصصی یعنی اتلاف سرمایه. و رشته های فوق تخصصی برخی از داوطلبان با رتبه 100 در دانشگاه با ظرفیت 300 دانشجو پذیرفته نمی شود.

مشاور عالی و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی با مسائل پیچیده‌ای مواجه هستند، افزود: با توجه به ماهیت و نوع مشکلات دانشگاه‌های علوم پزشکی باید از تصمیم‌گیری‌های بی‌اهمیت خودداری شود.

علی جعفریان گفت: با توجه به اینکه مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی پیچیده و چندوجهی است، نباید به دنبال راه حل ساده و پیش پا افتاده باشیم. .

وی درباره وظایف و ماموریت های چند جانبه دانشگاه های علوم پزشکی گفت: به عنوان مثال اگر مشکلی در مورد بیماری وجود دارد، معاونت آموزشی وزارت بهداشت باید پاسخگو باشد، در حالی که مشکلات مربوط به افزایش ظرفیت بر عهده آن است. از معاونت آموزشی.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا