سلامت خانواده

با این غذا کلسترول خون را کاهش دهید

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کدو تنبل حاوی مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای سلامت بدن از جمله ویتامین T (ال کارنیتین) است که باعث تسریع سوخت و ساز، چربی سوزی و کاهش سطح کلسترول می شود.

دکتر ماریا کالوشینا، متخصص غدد، می گوید: کدو تنبل محصولی عالی است که برای کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می برند توصیه می شود؛ زیرا حاوی ویتامین T یا L-کارنیتین است که فرآیندهای متابولیک در بدن را تسریع می کند، چربی می سوزاند و کاهش می دهد. همچنین کدو تنبل حاوی ویتامین K است که برای افرادی که از مشکلات لخته شدن خون رنج می برند مفید است، به جلوگیری از پوکی استخوان در بزرگسالان کمک می کند، ویتامین D را افزایش می دهد. در کودکان جذب می شود و از راشیتیسم جلوگیری می کند.

به گفته دکتر ماریا کالوشینا، کدو تنبل حاوی درصد بالایی از روی است که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا با ویروس ها مبارزه کند، کورتیزول یا هورمون استرس را کاهش می دهد، سطح قند خون را تنظیم می کند و به مقاومت به انسولین کمک می کند. خوردن کدو تنبل به بهبود وضعیت مو، پوست و ناخن نیز کمک می کند.

این پزشک به فواید آب کدو اشاره می کند و توصیه می کند کدو را با روغن تفت دهید که بهتر است پس از عملیات حرارتی به آن اضافه شود. زیرا ویتامین های موجود در کدو تنبل در چربی است و روغن مناسبی مانند روغن زیتون به جذب آن کمک می کند. کدو تنبل را می توان به پای، سالاد و گوشت چرخ کرده اضافه کرد. زیرا کالری گوشت را کاهش می دهد و طعم شیرینی به آن می دهد.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا