بهداشت و درمان

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن ها در مرداد 1400 وارد کشور شد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نمونه برداری کرد. و آنها را تحلیل کرد.

از مجموع 91 هزار تن روغن وارداتی در مرداد 1400، 47 هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها مورد تایید و 44 هزار تن آن تایید نشده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله 44 هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقیمانده سموم غیر منطبق بوده و صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم بازگرداندن آن مطلع شدند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو بیان کرد: آزمایشات محموله روغن آفتابگردان هم در آزمایشگاه های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در زمینه غذا. از این رو بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو امکان ترخیص محموله 44 هزار تنی وجود نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این زمینه اعمال شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی محصولات غذایی اعم از مواد اولیه و فرآورده های نهایی وارداتی را در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو با حساسیت بالا بررسی می کند، اذعان داشت: خط قرمز مواد غذایی و سازمان دارو، سلامت مردم است. و اقدامات تخصصی و فنی در این زمینه ضروری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا