این دانه خوشمزه ضد التهاب است
به گزارش خبرآنلاین، کنجد سرشار از پروتئین است. یک قاشق غذاخوری کنجد معادل حدود 9 گرم کنجد حاوی 160 گرم پروتئین است که به سلامت استخوان ها، عضلات و بافت های بدن کمک می کند و به همین دلیل مصرف آن در دوران رشد توصیه می شود.
سلامت نیوز در خبری نوشت: مقدار فراوان کلسیم یکی دیگر از مزایای کنجد است; یک قاشق غذاخوری کنجد حاوی حدود 88 میلی گرم کلسیم است و بخش مهمی از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را تامین می کند. نیاز روزانه بدن به کلسیم در نوجوانان 1300 میلی گرم است که در بزرگسالی به 100 میلی گرم و بعد از 50 سالگی در زنان به 1200 میلی گرم می رسد.
دانه های کنجد سرشار از ویتامین های گروه B نیز هستند و از آنجایی که بدن نمی تواند این ویتامین ها را ذخیره کند، باید به طور منظم مصرف شود. ویتامین های گروه B در رشد سلول ها و تولید گلبول های قرمز نقش دارند. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان عالی در کنجد فراوان است. این ویتامین از سیستم ایمنی محافظت می کند و با گشاد کردن رگ های خونی در حفظ سلامت فلب نقش دارد و از تشکیل لخته های خونی جلوگیری می کند.
از سلامت قلب محافظت کنید
کنجد حاوی چربی های غیر اشباع است که برای سلامت قلب ضروری است. مصرف متوسط این چربی ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد، زیرا سطح کلسترول بد خون کاهش می یابد. البته به دلیل وجود کلسیم و منیزیم، مصرف کنجد به کاهش فشار خون و حفظ سلامت رگ ها نیز کمک می کند.
برای استخوان ها مفید است و یک ضد التهاب قوی است
کنجد حاوی ترکیباتی به نام لیگنان است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. فیتواستروژن ها که نوعی لیگنان هستند در کاهش خطر پوکی استخوان، علائم یائسگی و سرطان سینه نقش دارند. همچنین مطالعات نشان می دهد که ترکیب دیگری به نام سزامول موجود در کنجد نیز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد پیری است و در مبارزه با التهاب، فشار خون و سرطان موثر است.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین