اخبار سلامت

استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، زهرا پوراحمد با اشاره به مصرف بالای سرانه نان در ایران اظهار داشت: سرانه مصرف روزانه نان توسط ایرانیان 310 گرم و 117 کیلوگرم در سال است.

وی تصریح کرد: هر نوع نان باید با آرد مخصوص به خود پخته شود. بر این اساس استفاده از آرد تافتون و بربر برای پخت سنگک ممنوع است.

وی افزود: 94 درصد مردم از نان های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می کنند و تنها 6 درصد به نان صنعتی روی آورده اند.

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نان های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر ایمنی و بهداشتی سالم تر از نان های سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آنها زیر نظر مسئول فنی و کنترل کیفی انجام می شود.

وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نان های سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تاکید دارد که برای پخت هر نان حتما از آرد مخصوص استفاده شود. مخصوصا نان سنگک که حتما باید با آرد خودش پخته بشه.

پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نان های غنی شده و سبوس دار با ریزمغذی هایی مانند فیبر، آهن و اسید فولیک برویم تا ارزش غذایی نان ها افزایش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا