تجارت با جان بیماران؛ فروش داروهای ضد سرطان در بازار آزاد! – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، خبری مبنی بر خروج داروهای شیمی درمانی بیمارستان شریعتی تهران در فضای مجازی منتشر شد. در این خبر آمده است که یکی از پرستاران این بیمارستان چندین سال به جای داروهای شیمیایی از آب استفاده می کرد. تقطیر شده به بیماران تزریق و داروهای اصلی را به دلالان ناصرخسرو می فروخت.
تقریبا مشابه همان خبری که چندی پیش در مورد بیمارستانی در تبریز منتشر شد و در آن به سرقت داروهای شیمی درمانی از بیمارستان و جایگزینی آن با آب اشاره شد. تقطیر شده و تزریق به بیماران سرطانی در یکی از بیمارستان های تبریز به دستگاه قضایی رسیده و تحقیقات تخصصی از سوی دستگاه قضایی این شهرستان در حال انجام است.
ترخیص دارو از بیمارستان تایید شد
در پی انتشار این خبر، روابط عمومی بیمارستان شریعتی اعلام کرد: ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه، بررسی همه جانبه و دقیق موضوع با هدف کشف علل و پیشگیری از آن را از وظایف اصلی خود می دانیم. تکرار موارد مشابه
در این زمینه برای روشن شدن موضوع و اطلاع رسانی به شهروندان و رسانه های محترم توضیحاتی ارائه شده است: این اتفاق در بهمن ماه سال گذشته (1402) رخ داده است. توسط حراست و مسئولان بیمارستان شریعتی و بلافاصله پس از آن کشف شد نظارت کنید و با پیگیری های لازم، فرد مورد نظر تعلیق و برای تحقیقات بیشتر به مراجع قضایی معرفی و در چارچوب قانون اقدامات لازم انجام شده است.
با توجه به اینکه پرونده همچنان در مراجع قضایی در حال پیگیری است، لطفا به شایعات توجه نکنید. سیر ارائه بررسی دقیق پرونده قضایی و نتیجه گیری آن در مراجع ذیصلاح.
مرکز درمان و پیوند سرطان بیمارستان شریعتی با حضور پزشکان و کادری مجرب به عنوان یکی از بهترین مراکز در این زمینه شناخته شده و در بین چهار مرکز برتر دنیا در زمینه پیوند قرار دارد. این بیمارستان با هدف ارائه خدمات بهتر به همشهریان عزیز در ماه های اخیر با تاکید بر مسئولیت خود در قبال سلامت بیماران و مراجعین و تامین آرامش و اعتماد آنان، با بازنگری در برخی فرآیندها، ارتقای استانداردهای ایمنی، ارتقای کیفی در تلاش بوده است. خدمات پزشکی و نظارت. بهتر و بیشتر، فرصت دیگری برای تکرار چنین اتفاقاتی فراهم نخواهد شد.
واکنش نظام پزشکی
محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی در واکنش به این خبر به یکی وی از رسانه ها گفت: بازار سیاهی که برای این داروهای حیاتی و گران قیمت ایجاد شده است، آسیب هایی که در این زمینه به مردم وارد می شود و همچنین آسیب هایی که به قداست جامعه پزشکی وارد می شود، به وضوح متوجه کسانی است. که اقدامی را انجام داده و علیرغم تکلیف قانونی اقدام به راه اندازی نموده و اقدامی برای اجرای این سامانه نکرده اند.
گفت: وقتی داروی گران قیمت 1.5 میلیارد است تومان پیوند کلیه با تجویز پزشک و در شرایطی که خود پزشک در جریان نیست، از داروخانه تهیه شده و در بازار آزاد به فروش می رسد، این آسیبی است که به مردم و همچنین پزشک وارد شده است. بدیهی است جرم علیه کسانی است که از اجرای امضای دیجیتال جلوگیری کردند.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: درخواست به طور جدی وظیفه سازمان نظام پزشکی، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات است که به این موضوع ورود کرده و افرادی را که به وظیفه قانونی خود عمل نکرده و مانع اجرای نظام شده اند، پاسخگو باشند.
رئیس زاده گفت: در این زمینه با سازمان بازرسی و دیوان محاسبات مکاتبه خواهم کرد و باید مشخص شود که چرا با وجود تکلیف قانونی و آمادگی سازمان نظام پزشکی برای اعدام امضای دیجیتالی پزشکان اما برخی زمینه ها مانع اجرای آن در دوره قبل در وزارت بهداشت و بیمه شد.