سلامت خانواده

چرا صندوق های بیمه اجتماعی همیشه کم می آورند؟/ با رشد سرمایه گذاری، ظرفیت بیمه هم رشد می کند

غالباً برای حل مشکل فوق به سراغ افزایش درآمد می روند و با رشد 30 درصدی وجوه ناشی از رشد درآمدها – رشد درآمدها نیز متاثر از تورم است – غافل از اینکه تعهدات نیز به همان نسبت رشد می کنند و طرف هزینه ثابت نمی ماند! اما عوامل ناهماهنگی جنبه های دیگری دارد.

برخی نیز تا حدودی قابل مشاهده است، مانند حجم بالای بیکاری که در صورت مهار، بیمه شدگان بیشتری به صندوق ملحق می شوند و باعث رشد درآمد می شوند و تناسب کارگران نسبت به بازنشستگان بهتر می شود. اما این نابرابری وجوه پنهانی هم دارد و آن عدم مدیریت صحیح وجوه دریافتی فعلی است.

در اینجا دو مثال آورده شده است. برای اینکه گفتمان پراکنده نشود سازمان تامین اجتماعی را شاهد خود می دانیم. یکی از عوامل پرهزینه، تولید درمان است. در شرایط فعلی بیماران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی اعم از شاغل و یا بازنشسته، اگرچه اغلب علاقه مند به درمان توسط پزشک و کلینیک خاص مورد علاقه خود هستند، اما به دلیل عدم پوشش بیمه ای مناسب مجبور به مراجعه به درمانگاه ها و بیمارستان های سازمان مذکور. آن سازمان برای ارائه (تولید) این خدمات پزشکی سرمایه گذاری های سنگینی در ساختمان ها و تجهیزات در اقصی نقاط کشور انجام داده و علاوه بر پرداخت هزینه های نگهداری، جمعیت زیادی از کارکنان بهداشتی اعم از پزشکی و پیراپزشکی و وظایف آنها را به کار گرفته است. . با وجود این میزان هزینه، بیمه شدگان چندان راضی نیستند زیرا از خدمات مورد نظر خود محروم هستند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا