سلامت خانواده

میوه هایی که خطر مرگ زودرس را کاهش می دهند

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف میوه ها و سبزیجات احتمال مرگ زودرس را کاهش می دهد، زیرا این مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند که این خطر را کاهش می دهند. عوامل بسیاری از بیماری های مزمن می دهند، در ادامه به بررسی برخی از این میوه ها می پردازیم:

سیب

سیب سرشار از فیبر است و با کاهش کلسترول به بهبود سلامت قلب کمک می کند و به دلیل داشتن ویتامین های A و C خطر سکته و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

انواع توت ها

زغال اخته، توت فرنگی و تمشک سرشار از آنتی اکسیدان هستند و به کند کردن روند پیری کمک می کنند. توت ها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین هستند که سلامت قلب و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. مصرف منظم توت ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد. بیماری های مزمن مرتبط هستند.

نارنجی

پرتقال سرشار از ویتامین C است که از عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت می کند فلاونوئیدها سلامت قلب را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد.

انار

انار سرشار از پلی فنول ها که باعث کاهش فشار خون، کاهش التهاب و افزایش جریان خون می شود، نوشیدن آب انار سطح کلسترول خون را نیز کاهش می دهد.

موز

موز سرشار از فیبر و پتاسیم است که به حفظ فشار خون در محدوده سالم و عملکرد مناسب قلب کمک می کند، مصرف این میوه عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.

آووکادو

آووکادو این میوه سرشار از فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم است که التهاب و کلسترول را کاهش می دهد، مصرف این میوه به کاهش خطر بیماری های قلبی و فشار خون کمک می کند و طول عمر را افزایش می دهد.

انگور

حاوی انگور رسوراترول این یک نوع آنتی اکسیدان با خواص است ضد پیری نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم انگور با کاهش خطر بیماری های قلبی، زوال شناختی و برخی سرطان ها مرتبط است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا