مصرف این میوه روند پیری را کند می کند
به گزارش خبرآنلاین، انار از نظر تغذیه ای حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است که برای حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش التهاب، بهبود هضم و افزایش انرژی بدن بسیار مفید می باشد. ویتامین C خود را از دست می دهد، اما تمام پتاسیم خود را حفظ می کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته پنی کریس اترتون، متخصص تغذیه آمریکایی، انار به لطف فیبر و مواد آنتی اکسیدانی موجود در ترکیب، اثر ضد التهابی دارد و پیری را کند می کند.
این پزشک خاطرنشان کرد: انار منبع غنی اسید فولیک، پتاسیم و ویتامین K است که برای سلامت عروق مفید است. این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از بدن در برابر اثرات رادیکال های آزاد محافظت می کنند که منجر به سرطان، دیابت، نارسایی قلبی، آسیب مغزی، مشکلات عضلانی، پیری زودرس، آسیب پوست و آسیب چشم و ضعف کلی سیستم ایمنی بدن می شود. مولکولهای ناپایدار که از نظر شیمیایی بسیار فعال هستند میتوانند به سلولها و بافتها آسیب برسانند و باعث استرس و تسریع روند پیری شوند.
ترکیبات انار دارای خواص ضد التهابی است و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که عصاره انار از اثر آنزیم هایی که به مفاصل آسیب می رسانند در افراد مبتلا به آرتریت و انواع آرتریت (آرتریت) مهار می کند.
همچنین ترکیبات موجود در این میوه با تحریک گردش خون و انتقال اکسیژن کافی به مغز، عملکرد مغز و توانایی حافظه را بهبود می بخشد، بنابراین مصرف آن به پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر کمک می کند.
کریس آترتون همچنین هشدار داد که آب انار ممکن است فشار خون را کاهش دهد، بنابراین افرادی که از داروهای فشار خون بالا استفاده می کنند باید با احتیاط از آن استفاده کنند. این میوه همچنین می تواند با داروی وارفارین تداخل داشته باشد و خطر لخته شدن خون را افزایش دهد.
این متخصص تغذیه افزود: اثرات مثبت انار بر سلامتی بدیهی به نظر می رسد اما تحقیقات علمی هنوز اثربخشی آن را در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی تایید نکرده است.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین