سلامت خانواده

غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند

به گفته محققان، در یک مطالعه جدید، تومورهای روده بزرگ گرفته شده از افراد با رژیم غذایی ضعیف، دارای سطوح بالاتری از مواد بیوشیمیایی پیش التهابی و همچنین سطوح پایین‌تری از موادی بودند که التهاب را کاهش می‌دهند و باعث بهبودی می‌شوند.

به گزارش MedicineNet، دکتر تیموتی یتمن، استاد جراحی در دانشگاه فلوریدا جنوبی، گفت: “به خوبی ثابت شده است که بیمارانی که رژیم غذایی ناسالم دارند، التهاب در بدنشان افزایش یافته است.”

یتمن در بیانیه دانشگاه افزود: “ما اکنون شاهد این التهاب در خود تومورهای روده بزرگ هستیم و سرطان مانند یک زخم مزمن است که بهبود نمی یابد.” “اگر بدن با غذاهای بسیار فرآوری شده تغذیه شود، توانایی آن برای بهبودی به دلیل التهاب و سرکوب سیستم ایمنی کاهش می یابد، که در نهایت به سرطان اجازه رشد می دهد.”

غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که با استفاده از روش های صنعتی تولید شده اند و مملو از چربی های ناسالم، نشاسته، قند، نمک و روغن های هیدروژنه هستند. این افزودنی ها به ماندگاری محصولات کمک می کنند.

به گفته محققان، نمونه هایی از غذاهای بسیار فرآوری شده شامل فست فود، بستنی، گوشت های اغذیه فروشی، هات داگ، چیپس، غلات صبحانه، نوشابه ها و سوپ های بسته بندی شده است.

طبق گفته کلینیک کلیولند، غذاهای بسیار فرآوری شده با افزایش خطر بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع 2 مرتبط هستند.

برای این مطالعه، محققان 162 نمونه سرطان روده بزرگ را که از بیماران تحت درمان در بیمارستان عمومی تامپا در فلوریدا گرفته شده بود، تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج نشان داد که رژیم غذایی می‌تواند بر سطوح مواد شیمیایی موجود در بدن که با سرطان روده بزرگ مبارزه می‌کنند یا آن را گسترش می‌دهند، تأثیر بگذارد.

به عنوان مثال، به گفته محققان، غذاهای سالم فرآوری نشده مانند خرچنگ، ماهی قزل آلا، اسفناج، کلم بروکسل و تکه های بدون چربی گوشت با افزایش سطوح مواد شیمیایی که التهاب را سرکوب می کنند، مرتبط هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا