سلامت خانواده

تاثیر افسردگی بر روابط فردی و اجتماعی

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه افسردگی مجموعه ای از علائم است که در یک بازه زمانی مشخص وجود دارد و عملکرد فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، اظهار کرد: وی تصریح کرد: علائم اصلی افسردگی اساسی شامل نوسانات خلقی است و فردی که درگیر این اختلال است از زندگی خود لذت نمی برد.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به افسردگی از انجام فعالیت هایی که برایشان لذت بخش بوده است دست می کشند یا از انجام آن لذت نمی برند، افزود: برای تشخیص فرد مبتلا به افسردگی اساسی باید حداقل دو هفته علائم ذکر شده در فرد ظاهر شود.

این کارشناس روانپزشکی با اشاره به سایر علائم این اختلال تصریح کرد: تغییر اشتها و کاهش یا افزایش آن، تغییر خواب، مشکلات تمرکز به صورت فراموشی روزانه یا سایر مشکلات و بروز تغییرات حرکتی مانند بی قراری یا کندی حرکتی. حرکات فرد، از جمله این نشانه ملموس افسردگی است.

عمرانی فرد با بیان اینکه افرادی که مدام خود را سرزنش می کنند یا احساس گناه می کنند، از زندگی خسته می شوند و افکار ناامیدکننده را تجربه می کنند، همچنین ممکن است درگیر اختلال افسردگی باشند، ادامه داد: تظاهر هر یک از علائم ذکر شده ممکن است در موارد مختلف ظاهر شود. راه هایی در زندگی روزمره مردم

وی با اشاره به اینکه افراد مبتلا به افسردگی ممکن است حالات درونی خود را با جملات مختلفی بیان کنند، گفت: علائم خاصی برای افسردگی وجود ندارد و افرادی که این علائم را تجربه می کنند باید توسط روانشناس یا روانپزشک معاینه و سپس تشخیص داده شوند. با این اختلال تشخیص داده شود.

کارشناس روانپزشکی با بیان اینکه تشخیص اختلال افسردگی بسیار مهم است و درمان آن نیازمند توجه ویژه است، افزود: افراد مبتلا به این اختلال از زندگی لذت نمی برند و احساس خوبی ندارند. در واقع رنجی که خود فرد متحمل می شود نیز عارضه مهمی است. این اختلال بر ارتباطات فردی و اجتماعی فرد تأثیر می گذارد و عملکرد او را تحت تأثیر قرار می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا