شپش در مدارس دخترانه/ یک کارشناس: ربطی به بهداشت فردی دانش آموزان دختر ندارد
پونه شیرازی: ابتلا به این بیماری که به پدیکولوزیس معروف است، محدود به جامعه یا طبقه خاصی نیست و همه طبقات اجتماعی را درگیر می کند. با این حال هنوز باورهای غلطی در بین مردم درباره این بیماری وجود دارد که به سرعت به درمان پاسخ می دهد.
به عنوان مثال، به گفته دکتر سید مسعود داودی، متخصص پوست و مو و از اعضای هیات علمی دانشگاه بقیه الله، شپش سر ربطی به مسائل بهداشتی ندارد و ممکن است فرد حتی در اوج بهداشت به این بیماری مبتلا شود. .
وی تاکید می کند: علائم شپش سر به صورت خارش است که منجر به خاراندن پوست و ایجاد عفونت بیشتر در پشت سر و لاله گوش می شود. برای پیشگیری از این بیماری، دانش آموزان باید از انجام بازی ها و سرگرمی هایی که منجر به تماس پوست با پوست می شود، منع شوند. همچنین باید به دانش آموزان آموزش داد که کلاه، روسری و روسری مشترک نداشته باشند.
این کارشناس همچنین می گوید: اولیای مدرسه دقت کنند تا حد امکان لباس دانش آموزان کنار هم قرار نگیرد. مشاهده روزانه مو توسط والدین نیز ضروری است. شستشو و استحمام منظم و شانه زدن گردن در مراحل اولیه بیماری مفید است. توجه داشته باشید که پس از اولین دوز درمان، بیماری دیگر مسری نیست و حضور در مدرسه بلامانع است.
منبع:خبرآنلاین