هشدار در مورد مصرف قرص در شب امتحان; این عوارض را جدی بگیرید

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مریم اخگری افزود: داروی ریتالین تنها با تجویز پزشک برای افراد بیش فعال و در موارد کاهش تمرکز تجویز می شود، این در حالی است که متاسفانه برخی از دانشجویان این دارو را از بازارهای غیررسمی و برای حفظ تمرکز در شب خریداری می کنند. آنها بدون اینکه بدانند این دارو عوارض جبران ناپذیری در مغز آنها ایجاد می کند و باعث اختلال در یادآوری خاطرات و حافظه می شود از این آزمایش استفاده می کنند.
هشدار وجود سرب در ترکیبات دارویی و محرک
به گزارش ایسنا، یکی از اعضای هیات علمی سازمان پزشکی قانونی کشور نیز گفت: یکی از آلودگی های موجود در داروها و محرک ها سرب است که سازندگان برای سنگین شدن مواد و دستیابی به نتیجه بیشتر، این فلز سنگین را به ترکیبات خود اضافه می کنند. سود، و آلوده به سم است. فلز سرب برای مصرف کنندگان
اخگری با بیان این مطلب گفت: آزمایشگاه های سازمان پزشکی قانونی کشور برای اولین بار داروی کراک را در ایران آزمایش و مواد تشکیل دهنده آن را مشخص کردند. این ماده حاوی ترکیبات هروئین، مواد خواب آور، سم استریکنین و سرب است که همگی از مواد خطرناکی هستند که در بدن افراد عوارض ایجاد می کنند.
وی با اشاره به بررسی ماده مخدر کراک در آزمایشگاه پزشکی قانونی تصریح کرد: در آزمایشات انجام شده مشخص شد که این ماده حاوی هروئین، داروهای آرامبخش- خواب آور و همچنین بسیاری از آلودگی های میکروبی و میکروارگانیسم های موجود در خاک است و از آنجایی که در اکثر موارد موجود است. به صورت تزریقی استفاده می شود، منجر به ایجاد آبسه های پوستی و بافتی و انتشار عفونت در سراسر بدن کاربر می شود.
عضو هیأت علمی این سازمان تصریح کرد: گزارش هایی مبنی بر جدا شدن عضوی از بدن فردی که پس از مرگ و در حین شستشوی بدن، مواد اعتیادآور آلوده ای مانند کراک مصرف می کند، وجود دارد که به دلیل عفونت های گسترده و گسترده رخ می دهد. نکروز بافت
وی نسبت به مصرف همزمان برخی داروها و محرک ها توسط جوانان هشدار داد و به مصادیق پرونده های ارجاعی به این سازمان اشاره کرد و گفت: در پرونده ای که مربوط به فوتی بود که به سالن تشریح ارجاع شده بود، عنوان شد که این فرد آخرین بار در یک مهمانی شرکت کرده است. شب و پس از بازگشت به خانه به خواب رفت و روز بعد خانواده با جسد بی جان او مواجه شدند.
به گفته اخگری، در نتیجه آزمایشات سم شناسی این فرد متوفی، ترکیبات محرک و مواد مخدر از قبیل هروئین و متابولیت های تریاک، شیشه و الکل اتیلیک با هم کشف شد.
وی ادامه داد: در مورد دیگری نیز جوان 40 ساله بدون سابقه قلبی دچار ایست قلبی شد و جان باخت. آزمایشات سم شناسی وی نشان داد که این فرد اتیل الکل همراه با ترکیبات محرک مصرف کرده و همین امر باعث ایست قلبی و مرگ فرد شده است.
یکی از اعضای هیأت علمی این سازمان خاطرنشان کرد: مصرف شیشه محرک باعث آزاد شدن واسطه های شیمیایی در سیستم عصبی مرکزی و افزایش فشار خون و پارگی رگ های خونی می شود. بدون هیچ سابقه ای سکته کرده بود. آزمایشات آزمایشگاهی وجود ترکیباتی از خانواده شیشه در نمونه های گرفته شده از این فرد را تایید کرد.
وی توهمات خطرناک را یکی از عوارض شایع نوشیدن لیوان برشمرد و گفت: در پرونده ای فردی که همسرش را کشته بود به واحد اعصاب و روان سازمان معرفی شد. او کاربر شیشه بود و پس از ورود به خانه فردی را در خانه در توهم دید. او در تصور خود ابتدا آن شخص را با ابزار تیز کشت و سپس متأسفانه همسرش را کشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، وی ادامه داد: چنین بی اشتهایی باعث شده است که برخی افراد از ترکیبات شیشه به عنوان داروهای لاغری استفاده کرده و در اختیار متقاضیان قرار دهند. بنابراین در صورت مصرف دارو باید نسبت به کاهش وزن غیرطبیعی حساس بود و اصولاً در انتخاب و مصرف داروها ضمن مراجعه به افراد ذیصلاح در امر درمان باید از داروهای استاندارد مورد تایید وزارت بهداشت استفاده کرد.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین