اخبار سلامت

کمتر از200000 مبتلا به هپاتیت C در کشور

دکتر رشید رمضانی; رئیس واحد مراقبت بیماری هپاتیت در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، درباره آخرین وضعیت بیماری هپاتیت C گفت: بر اساس آخرین اعلام سازمان جهانی بهداشت، در سال 2023 تعداد مبتلایان به هپاتیت C به 50 میلیون نفر می رسد و میزان مرگ و میر ناشی از عفونت های هپاتیت B و C سالانه یک میلیون و 100 هزار نفر گزارش می شود.

در هر 30 ثانیه یک نفر در دنیا بر اثر هپاتیت جان خود را از دست می دهد

وی با بیان اینکه در هر 30 ثانیه در دنیا یک نفر بر اثر هپاتیت B یا C جان خود را از دست می دهد، افزود: بیماری هپاتیت C در تمام نقاط دنیا دیده می شود اما متاسفانه اکثر بیماران مبتلا به این بیماری نمی دانند که به این بیماری مبتلا هستند. آن را آفریقا، آسیای میانه و شرق آسیا شایع ترین مناطق آلوده هستند و همچنین کشورهایی مانند آذربایجان و پاکستان با شیوع بالای این بیماری در همسایگی ایران هستند.

ایران کمترین میزان شیوع هپاتیت C را در منطقه دارد

رمضانی ادامه داد: کمترین میزان شیوع هپاتیت C در منطقه مدیترانه شرقی مربوط به ایران است. ایران جزو کشورهایی با شیوع کم هپاتیت C در جمعیت عمومی و با شیوع متمرکز در گروه های پرخطر است.

در ایران کمتر از 200 هزار نفر مبتلا به هپاتیت C داریم

مرگ سالانه 204 نفر بر اثر هپاتیت C در کشور

سرپرست واحد مراقبت از بیماری هپاتیت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، میزان مرگ و میر هپاتیت C را 0.25 در هر 100 هزار نفر اعلام کرد. وی خاطرنشان کرد: تعداد فوتی های سالانه بر اثر هپاتیت C در کشور 204 نفر است.

رایج ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

به گفته وی، شایع ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C از طریق خون آلوده است. ویروس های هپاتیت B و C عامل اصلی بیماری مزمن کبدی هستند و می توانند منجر به سیروز، سرطان کبد و مرگ شوند.

به گفته وی، طی چند سال اخیر با معرفی و تولید داروهای جدید هپاتیت C در جهان و بازار ایران، درمان این بیماری تغییر کرده و ساده، موثر و بدون عارضه شده است و اکنون این امید وجود دارد. برای از بین بردن این بیماری

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا