سلامت خانواده

غذاهای محبوبی که باعث سرطان می شوند

به گزارش خبرآنلاین، یافته های یک تحقیق اخیر نشان می دهد رژیم غذایی غربی که حاوی غذاهای فرآوری شده و روغن های ناسالم است با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ به دلیل التهاب مزمن همراه است و راه پیشگیری از آن استفاده از مواد غذایی است. طبیعی و ضد التهاب است.

به گزارش ایرنا به نقل از سایت سایت تک دیلی، بستنی، سوسیس، چیپس، نان های تولید انبوه، غلات صبحانه، دونات، نوشابه و سوپ های فوری، آنها نمونه هایی از غذاهای فرآوری شده هستند.

محققان دانشگاه فلوریدا جنوبی و موسسه سرطان بیمارستان عمومی تامپا در ایالات متحده نشان می‌دهند که بین رژیم غذایی غربی و التهاب مزمن که باعث رشد تومور می‌شود، ارتباط وجود دارد.

آنها در تحقیقات خود که گزارش آن به تازگی در مجله Gut منتشر شده است، بررسی کردند که چگونه غذاهای فرآوری شده فرآیندهای درمانی طبیعی بدن را مختل می کنند.

دکتر تیموتی یتمن یکی از دانشمندان این گروه تحقیقاتی می گوید: کاملا واضح است که التهاب در بدن بیمارانی که رژیم غذایی ناسالم دارند افزایش می یابد. ما این التهاب را در خود تومورهای روده بزرگ می بینیم. سرطان مانند زخم مزمنی است که خوب نمی شود. اگر ما هر روز غذاهای بسیار فرآوری شده مصرف کنیم، توانایی بدن برای التیام زخم به دلیل التهاب کاهش می یابد و سرکوب سیستم ایمنی در نهایت باعث گسترش سرطان می شود.

به گفته دکتر یتمن، یافته های این تحقیق نیاز به ارزیابی مجدد اجزای رژیم غذایی غربی را نشان می دهد. رژیم غذایی غربی معمولاً شامل مصرف بیش از حد قند اضافه شده، چربی اشباع شده، غذاهای بسیار فرآوری شده و مواد شیمیایی است.

یافته های تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم غذایی نامتعادل نه تنها بر سرطان روده بزرگ تأثیر می گذارد. همچنین در پیری زودرس و سایر بیماری ها از جمله آلزایمر، دیابت و بیماری های قلبی عروقی نقش دارد.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا