سلامت خانواده

غذایی که سرماخوردگی و آنفولانزا را از بین می برد

به گزارش خبرآنلاین، افزودن این ماده غذایی به وعده های غذایی خود راهی ساده و موثر برای حفظ سلامتی در فصل سرما و پیشگیری از بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا است.

به گزارش یورونیوز، با فرا رسیدن فصل زمستان بسیاری از ما به بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا می شویم. اگرچه استراحت تنها درمان واقعی این بیماری ها است، اما اقداماتی وجود دارد که می تواند علائم را کاهش دهد یا حتی میزان بروز این نوع بیماری ها را کاهش دهد.

تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مبارزه با عفونت هاست. اگر سیستم ایمنی بدن شما سالم و قوی باشد، احتمال ابتلا به بیماری کمتر است و حتی اگر مریض شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه می کند و سریعتر بهبود می یابد.

مصرف مقدار کافی ویتامین C در رژیم غذایی روزانه یکی از راه های موثر برای تقویت سیستم ایمنی است و می تواند به کاهش مدت سرماخوردگی کمک کند.

اما برخلاف تصور رایج، مرکبات تنها منبع ویتامین C نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیستند. بسیاری از غذاهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و می توانند به سلامت بدن کمک کنند. جالب است بدانید تنها با مصرف 50 گرم فلفل دلمه ای می توانید نیاز روزانه 40 میلی گرم ویتامین C را تامین کنید.

علاوه بر فلفل دلمه ای زرد، غذاهایی مانند توت فرنگی، مویز سیاه، کلم بروکلی، کلم بروکسل و سیب زمینی نیز منابع خوبی از ویتامین C هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا