سلامت خانواده

این نوشیدنی محبوب 2 سال به عمر می افزاید

به گزارش خبرآنلاین، سال هاست که فواید و مضرات بالقوه نوشیدن قهوه در مطالعات بسیاری مورد بررسی قرار گرفته است. یک نوشیدنی بسیار محبوب، گزارش شده است که روزانه حدود 2 میلیارد فنجان قهوه در سراسر جهان مصرف می شود.

همشهری آنلاین در گزارشی به مدیکال نیوز امروز نوشت: نتایج تحقیقات قبلی نشان می دهد که این نوشیدنی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، سندرم متابولیک، بیماری های کبدی و چاقی کمک کند.

برعکس، مطالعات دیگر نشان می دهد که نوشیدن منظم قهوه دارای اثرات نامطلوب بالقوه ای مانند افزایش اضطراب، محرک های میگرن، مشکلات خواب و مشکلات گوارشی است. در حال حاضر، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا در پرتغال نشان می دهد که نوشیدن قهوه به طور منظم ممکن است به طور متوسط ​​1.8 سال زندگی سالم را به زندگی فرد اضافه کند.

منابع این بررسی توسط موسسه اطلاعات علمی در مورد قهوه (ISIC)، یک سازمان غیرانتفاعی جمعی که توسط شرکت‌هایی از صنعت قهوه، از جمله Illi Cafe، Lavazza، Nestlé، Pulig و Tiichi Bo تأسیس شده است، ارائه شده است. نتایج این مطالعه اخیرا در مجله “Review of Aging Research” منتشر شده است.

در این بررسی، محققان یافته‌های بیش از 50 مطالعه قبلی را تجزیه و تحلیل کردند که در آن محققان چگونگی تأثیر قهوه بر طول عمر افراد را بررسی کردند.

دکتر رودریگو کانا، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه کویمبرا در پرتغال و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: قهوه بعد از آب پرمصرف ترین نوشیدنی است و ما باید درک دقیقی از تاثیر آن بر سلامت داشته باشیم. ” از آنجایی که سن یک عامل خطر اصلی برای ابتلا به چندین بیماری مزمن است، منطقی است که بدانیم آیا مزایای مصرف قهوه به دلیل توانایی آن در کند کردن روند پیری است یا خیر.

پس از تجزیه و تحلیل، دکتر رودریگو کانا و تیمش محاسبه کردند که افرادی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند می توانند به طور متوسط ​​1.8 سال زندگی سالم به زندگی خود اضافه کنند. با بیماری‌های بیشتر و کیفیت پایین‌تر زندگی، پیری جمعیت جهان ممکن است یک تله باشد. بنابراین باید تلاش کرد تا سال های زندگی سالم را افزایش داد تا طول عمر.

دکتر کانا توضیح داد که ترکیبات مولکولی موجود در قهوه بر مکانیسم‌های مرتبط با فرآیندهای پیری تأثیر می‌گذارند و به کاهش سرعت آن‌ها کمک می‌کنند. وی توضیح داد: به زبان ساده، اسیدهای کلروژنیک آنتی اکسیدانی هستند که می توانند زوال شیمیایی سلول های ما را تضعیف کنند تا پس از قرار گرفتن در معرض محرک های مضر بهتر بتوانیم سلول ها را بازیابی کنیم.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا