آپارتاید علمی جهانی و سکوت “لنست” درباره جنایات صهیونیست ها
به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، حسن ابوالقاسمی امروز در افتتاحیه جشنواره پژوهش و فناوری باقرالعلوم در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت: وقتی مشکلات و بحران هایی مانند سیل و زلزله در کشور به وجود می آید. ، نیروهای مسلح در خط هستند. آنها در اولویت خدمت هستند و در این راستا تمرکز تحقیقات ما سلامت مردم و یگان های نظامی است.
سفارش مجدد واکسن نورا توسط وزارت بهداشت
وی با اشاره به خدمات رسانی بیمارستان بقیه الله (عج) به بیماران کرونا در زمان شیوع این بیماری و تحقیقات انجام شده در این زمینه، افزود: یکی از اقداماتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله انجام شد پلاسما درمانی برای درمان بیماران کرونایی بود. که نتایج آن نیز منتشر شد. همچنین واکسن کرونا دانشگاه که یکی از موثرترین واکسنهای کرونا بود تولید شد و اکنون وزارت بهداشت دستور تولید مجدد واکسن نورا برای سویههای جدید کرونا را صادر کرده است.
ابوالقاسمی با اشاره به وجود 23 مرکز تحقیقاتی و 5 پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: زمانی که می خواستیم طرح واکسن نورا را راه اندازی کنیم، 100 میلیارد تومان نیاز به حمایت مالی داشتیم که حمایت های لازم از سوی معاونت بهداشتی و درمانی این دانشگاه انجام شد. سپاه پاسداران و واکسن آن با موفقیت تولید شد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به وجود تبعیض آشکار علمی در دنیا اشاره کرد و اظهار داشت: نقطه تحریم در مدارس غرب، توانمندی ها و قدرت های یک کشور است. از آنجایی که پایههای یک قدرت با افراد، استعدادها و نخبگان شکل میگیرد و ایران نخبگان زیادی در عرصههای مختلف دارد، کشورهای غربی تلاش میکنند کشور ما را تحریم کنند. این نشان دهنده پیشرفت نخبگان ما در عرصه های علمی است.
وی تصریح کرد: اخیراً در بیمارستان خود میزبان کودکان، زنان و مجروحان لبنانی بودیم که در حادثه تروریستی انفجار پیجرها دست و چشم خود را از دست دادند، اما هیچکس در مجامع علمی و پزشکی جهان به خاطر این تروریست خم به ابرو نیاورد. عمل کن.” آقای ریچارد هورتون سردبیر مجله لنست را که در این مجله در مورد ماجرای مهسا امینی اظهارات و نوشته های بی ربط می کرد، اکنون در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان سکوت کرده است.
رتبه سوم علوم پزشکی بقیه الله (عج) در رشته فنی
در ادامه این مراسم عباسعلی ایمانی فولادی; معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) همچنین با اشاره به ارتقای رتبه علمی این دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله رتبه سوم فناورانه را در بین دانشگاه های کشور و از نظر شاخص H کسب کرده است. ، رتبه نهم کشور را داریم. همچنین در این سال دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در رتبه بندی تایمز قرار گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر 2250 پروژه تحقیقاتی تکمیل شده در 10 سال گذشته و 800 طرح تحقیقاتی در دست اجرا داریم.
ایمانی با اشاره به برنامه های در دست اقدام گفت: در نظر داریم با ارتقای شاخص های علمی به رتبه زیر 500 در رتبه بندی تایمز برسیم و همچنین پیگیر اجرای طرح های پژوهشی محصول محور و تصویب و راه اندازی پارک علم و فناوری هستیم. .
انتهای پیام/