15 درصد قربانیان تصادفات کودک هستند – خبرگزاری مهر ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین کرمان پور گفت: در ایران و جهان اولین عامل مرگ و میر بیماری های غیرواگیر و از همه مهمتر بیماری های قلبی و عروقی و پس از آن تصادفات و تصادفات است و بیشتر افرادی که در تصادفات یا تصادفات مجروح می شوند. بمیرد، گروه سنی 5 تا 29 سال است.
وی ادامه داد: حدود 12 تا 15 درصد از افرادی که در تصادفات جان خود را از دست می دهند را کودکان تشکیل می دهند، در حالی که در جوانان جامعه بر افزایش موالید و سلامت جمعیت تمرکز می کنیم، اما از سوی دیگر در تصادفات، بخشی از آن هاست. از جمعیتی که در آینده خواهند مرد ما آنچه را که مولد خواهد بود از دست می دهیم.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نقش سازمان اورژانس کشور در تامین سلامت آسیب دیدگان حوادث رانندگی را مهم ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: زمانی که جوانان به دوران پرباری، تولید و دانش می رسند، متأسفانه برخی از آنها را از دست می دهیم. اورژانس کشور در جوانان جمعیت می تواند نقش مهمی در حفاظت از جوانان در حوادث داشته باشد.
کرمانپور با اشاره به روند رو به افزایش خشونت علیه بهورزان در کشور گفت: نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی در خط مقدم خدمت رسانی و البته خشونت علیه بهورزان هستند چرا که همواره در صحنه های پرخطر ظاهر می شوند و خدمت می کنند. معمولاً نیروهای اورژانس در صحنه هایی مانند دعوا، مشاجره، تصادف، مشکلات خانوادگی ظاهر می شوند که البته پرتنش و خشن هستند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، وی ادامه داد: ممکن است نیروهای اورژانس به دلایلی از جمله اختلالات تلفنی سامانه 115 یا تردد خودروهای عادی در خط اورژانس و امداد و نجات با تاخیر در محل حادثه حاضر شوند. اما افرادی که در صحنه تصادف با سطح آگاهی هستند یا آستانه تحمل پایینی دارند یا احساساتی هستند بیشترین آسیب و خشونت کلامی و بدنی را وارد می کنند. مظلومی که برای خدمت آمد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم و حادثه دیدگان به خادمان خود آسیب نزنند، گفت: متأسفانه یکی از موارد تلخ آسیب به خادمان سلامت، شهید نورا بود که به شهادت رسید. اخیرا در یکی از شهرهای جنوبی کشور. از راه رسید و برای خدمت رسانی به جان باختگان اختلاف خانوادگی و طایفه ای حاضر شد اما به دست اشرار به شهادت رسید و همکارش نیز جانباز شد.
کرمانپور تاکید کرد: با مشارکت مردم می توان خشونت علیه بهورزان را کاهش داد و مردم نباید اجازه وقوع چنین حوادثی را بدهند. چرا که جایگزینی نیروهای انسانی در بخش بهداشت سال ها طول می کشد و کمپین زخم های سفید با مردم محقق می شود و امیدواریم در سال آینده خشونت علیه بهورزان حداقل 50 درصد کاهش یابد.