کترینگ یکی از مهم ترین بخش های زنجیره تامین مواد غذایی است
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، محمدرضا نصیری عنوان کرد: کترینگ های صنعتی که وظیفه تهیه وعده های غذایی در سطح وسیع را بر عهده دارند، یکی از مهم ترین بخش های زنجیره تامین مواد غذایی در کشور محسوب می شوند. توجه ویژه به کترینگ غذا بر اساس استانداردهای فنی و بهداشتی.
وی افزود: بر اساس استانداردهای فنی و بهداشتی، کترینگ های مواد غذایی در تمامی مراحل تولید از تهیه مواد اولیه تا پخت، بسته بندی و توزیع مواد غذایی باید بر اساس استانداردهای بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند و عدم موفقیت در این زمینه می تواند سلامت عمومی را تهدید کند و باعث گسترش بیماری های ناشی از غذا می شود.
رئیس اداره نگهداری، توزیع و پذیرایی مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت حفظ ایمنی مواد غذایی در کترینگ هوایی اشاره و بیان کرد: در پروازها، ارائه غذای باکیفیت و ایمن به ویژه به دلیل تغییرات ارتفاع و دما از مواد اولیه مناسب، نگهداری اولیه با توجه به زنجیره دمای مناسب و بسته بندی بر اساس نوع محصول خوراکی ها و نوشیدنی ها از جمله نکاتی است که این مراکز برای تضمین سلامت مسافران باید رعایت کنند.
وی با اشاره به نقش کترینگ ریلی و زمینی در سفرهای طولانی گفت: این کترینگ ها باید با استفاده از تجهیزات به روز، روش های بهینه نگهداری و بسته بندی مناسب و بهداشت محیط و مدیریت پسماند، کیفیت غذا را حفظ کنند. اهمیت در این مراکز .
نصیری با ارائه نمونه، غذاهای سالم و ناسالم جوشیدن برای آگاهی عمومی معرفی کرد و گفت: غذاهای سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت پخته، غذاهای تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته بندی تمیز و ایمن، از سوی دیگر غذاهای با بوی نامطبوع، بسته بندی آسیب دیده یا آلودگی قابل مشاهده و مواد غذایی که دارای در شرایط نامناسب نگهداری می شود به عنوان مواد غذایی نامناسب طبقه بندی می شود.
وی تاکید کرد: انتخاب کترینگ های مورد تایید سازمان غذا و دارو همراه با نظارت معاونت غذا و دارو در سراسر کشور می تواند نقش اساسی در ارتقای سلامت جامعه و کاهش خطرات تغذیه ای داشته باشد و با توجه به نیاز کنترل مستمر این امر با انجام آزمایشات دوره ای غذاهای آماده در کترینگ های صنعتی آزمایشات تخصصی توسط بخش غذا و دارو برای صحت ارائه غذای سالم انجام می شود.