غذاهای آبکی در روزهای آلودگی هوا به وفور مصرف شود
احمد اسماعیل زاده افزود: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا موثر است.
وی ادامه داد: انواع سوپ، عدس و غذاهای آبکی را در برنامه غذایی خود مصرف کنید.
اسماعیل زاده تصریح کرد: میوه ها و سبزیجات علاوه بر داشتن فیبر خوب از جذب برخی آلاینده ها از دستگاه گوارش ما جلوگیری می کنند اما به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارند می توانند از آسیب آلاینده ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما نیز جلوگیری کنند.
وی توصیه کرد: 2 تا 3 واحد لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی می تواند به تامین ویتامین E به سلامت ریه کمک کند.
وی افزود: منابع اسیدهای چرب و امگا 3 مانند ماهی و روغن کانولا در این ایام توصیه می شود.
اسماعیل زاده همچنین تاکید کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید است.
وی گفت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش مضرات آلودگی هوا ضروری و ضروری است.
اسماعیل زاده افزود: مصرف مکمل های ویتامین E، C و امگا 3 تنها در صورت لزوم در روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید ادامه یابد زیرا در دراز مدت اثرات مضری خواهد داشت.