روزانه چه مقدار چربی باید مصرف کرد؟
به گزارش خبرآنلاین، چربی های مصرف شده توسط انسان عموماً به شکل تری گلیسیرید هستند که از سه اسید چرب متصل به یک مولکول گلیسرول تشکیل شده است. درصد چربی موجود در رژیم غذایی را می توان «چربی کل» نامید و مجموع چربی های رژیم غذایی است که شامل اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع، اسیدهای چرب اشباع شده و اسیدهای چرب ترانس (بدون تمایز بین انواع مختلف چربی) است. منابع رایج چربی در رژیم غذایی انسان، گوشت، ماهی، محصولات لبنی، روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی، آجیل و دانه ها و غذاهای بسیار فرآوری شده است.
برنا در یک مقاله خبری نوشت: بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به 30 درصد کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرفی افراد 2 سال به بالا باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از 10٪ از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع و بیش از 1٪ از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس تامین نمی شود.
البته لازم به ذکر است که انجمن قلب آمریکا توصیه کرده است که برای حفظ سلامت قلب و عروق، بیش از ۶ درصد کالری روزانه نباید از چربی های غیراشباع تامین شود. چربی های اشباع شده چربی هایی هستند که معمولا در دمای اتاق جامد هستند و در غذاهای حیوانی مانند گوشت و لبنیات یافت می شوند. خوردن بیش از حد چربی های اشباع شده می تواند سطح کلسترول بد شما را افزایش دهد و خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد.
چربی های غیراشباع معمولاً در دمای اتاق مایع هستند. آنها از منابع گیاهی و ماهی های چرب مانند سالمون می آیند. گنجاندن چربی های غیر اشباع در رژیم غذایی می تواند به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کند. آنها همچنین اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز بدن شما را تامین می کنند.
غذاهای غنی از چربی غیراشباع شامل روغن های گیاهی غیر استوایی مانند زیتون، کانولا و سویا، ماهی های چرب مانند ماهی تن، سالمون و ساردین، آجیل و دانه هایی مانند گردو، دانه کتان و تخمه آفتابگردان و سایر مواد غذایی مانند آووکادو هستند. و کره بادام زمینی
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین