سلامت خانواده

بهترین غذاها برای رفع خستگی

به گزارش خبرآنلاین، خواب ناکافی اغلب باعث احساس خستگی مفرط و بی حالی در بدن می شود. افراد اغلب سعی می کنند با مصرف ویتامین های تقویت کننده و انجام سایر درمان های دارویی از شر این احساس خستگی مفرط خلاص شوند. اما به گفته متخصصان در صورت خستگی مفرط و کاهش قوای بدنی با مصرف یک سری مواد غذایی می توان تا حدود زیادی قدرت از دست رفته بدن را جبران کرد.

همشهری در خبری نوشت: آیا اغلب شب‌های خود را در رختخواب غلت می‌زنید و خیلی تلاش می‌کنید که بخوابید و با احساس خستگی از خواب بیدار شوید؟ بنابراین این ضعف و خواب ناکافی نشان دهنده کمبود یک ماده معدنی حیاتی به نام منیزیم است که ممکن است منجر به چندین مشکل سلامتی مانند گرفتگی عضلات شود. ضعف، ضربان قلب نامنظم و فشار خون بالا. با این حال، ساده ترین راه برای رفع این وضعیت این است که غذاهای غنی از منیزیم را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

کمبود منیزیم چه تاثیری بر سلامتی دارد؟

سطوح ناکافی منیزیم در بدن ممکن است بر سلامت جسمی و روانی تأثیر منفی بگذارد. کمبود منیزیم ممکن است باعث گرفتگی ناگهانی عضلانی، ضعف و خستگی شود زیرا این ماده معدنی عملکرد مناسب ماهیچه ها را تضمین می کند و به متابولیسم انرژی کمک می کند. علاوه بر این، کمبود این ماده معدنی می تواند منجر به مشکلات قلبی عروقی مانند ضربان قلب نامنظم و فشار خون بالا شود، زیرا منیزیم برای حفظ سلامت قلب و تنظیم فشار خون ضروری است. در واقع، کمبود شدید منیزیم ممکن است عواقب جدی داشته باشد که بر استخوان، عملکرد عصبی و سلامت کلی تأثیر بگذارد. برخی از غذاهای رایج وجود دارند که به طور طبیعی می توانند سطح منیزیم را در بدن افزایش دهند. برای آشنایی بیشتر با این غذاها به ادامه مطلب مراجعه کنید.

اسفناج

اسفناج یکی از بهترین منابع گیاهی منیزیم است. اسفناج پخته شده حدود 79 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم دارد. استفاده از اسفناج در سالاد، سوپ، ماست و یا همراه با سیب زمینی سرخ شده و یا حتی به صورت مرسوم در کشور ما به صورت خورش (خورش اسفناج یا آلو اسفناج) می تواند به افزایش مصرف منیزیم کمک کند.

بادام

بادام سرشار از مواد مغذی و سرشار از منیزیم است و در هر 100 گرم حدود 268 میلی گرم منیزیم دارد. خوردن آنها با سایر مغزها و دانه ها یا افزودن آنها به گرانولا راه های آسانی برای افزایش مصرف منیزیم است.

تخمه کدو تنبل

دانه کدو تنبل یکی دیگر از منابع عالی منیزیم است که تقریباً 535 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم دارد. پاشیدن دانه کدو تنبل روی سالاد، بلغور جو دوسر یا ماست می تواند نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین کند.

آووکادو

آووکادو نه تنها سرشار از چربی های سالم است، بلکه منبع خوبی از منیزیم است، با حدود 29 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم. افزودن آووکادو به ساندویچ ها، سالادها یا اسموتی ها می تواند به دریافت منیزیم کمک کند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع خوبی از منیزیم است و تقریباً 228 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم دارد. انتخاب شکلات تلخ با محتوای کاکائو بالا (حدود 70 درصد یا بیشتر) می تواند منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را در کنار سایر فواید سلامتی تامین کند.

لوبیا سیاه

لوبیا سیاه یکی از حبوبات مغذی است که سرشار از منیزیم است. لوبیا پخته تقریباً 160 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم دارد. گنجاندن لوبیا سیاه در غذاهایی مانند سوپ ایرانی، سالاد یا سوپ می تواند به افزایش سطح منیزیم شما کمک کند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا