خواص کدو تنبل برای مردان و زنان + بهترین زمان مصرف کدو حلوایی
به گزارش خبرگزاری ایمنا، کدو تنبل میوه ای بسیار مغذی و پرمصرف است، کدو تنبل سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است و این ماده غذایی جذاب به دلیل داشتن دانه در زمره میوه ها طبقه بندی می شود، اما برخی افراد به دلیل کدو تنبل حاوی مواد مغذی است که جزو سبزیجات طبقه بندی می شود.
کدو تنبل از خانواده کدو تنبل است، رنگ آن معمولا زرد روشن یا نارنجی تیره است و پوستی ضخیم و خشن دارد، کدو حلوایی طعمی شیرین و بافتی نرم دارد، کالری کدو بسیار کم است و یکی از خواص کدو تنبل است. سرسخت ادراری بودن و جلوگیری از تشکیل برخی کریستال ها در کلیه ها سنگ سازی محسوب می شود.
از دیگر خواص کدو تنبل می توان به موارد زیر اشاره کرد: ضد پیریسلامت پوست، درمان آکنهکاهش حملات آسم، بهبود سیستم ایمنی، کاهش خطر بیماری های قلبی، پادزهرضد سرطان، به ویژه سرطان پروستات، کمک به کاهش وزن سریع، پیشگیری از زخم معده، کاهش استرس و درمان افسردگی و خواص ضد التهابی.
کدو تنبل گرم است یا سرد؟
کدو تنبل به دلیل خواص بی شماری که دارد در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد و به گفته متخصصان این حوزه کدو سرد است. یکی از خواص کدو حلوایی در طب سنتی رفع زردی کدو است.
کدو برای درمان قولنج مفید است و از دیگر خواص کدو این است که مغز را تقویت می کند، خوردن کدو قوای جسمی و روحی بدن را تجدید می کند و بافت های بدن را تقویت می کند، صفرا را برطرف می کند و آب تخمه کدو یبوست را برطرف می کند.
خواص کدو تنبل برای کاهش وزن و چربی بدن
اگر به دنبال یک راه سالم و موثر برای کاهش وزن هستید، کدو تنبل می تواند گزینه بسیار خوبی باشد، یک فنجان کدو تنبل پخته تنها حاوی 83 کالری و 7 گرم فیبر است که به شما کمک می کند احساس سیری کنید.
فیبرهای محلول در این میوه به کاهش چربی بدن و کنترل اشتها کمک می کند، در مطالعات متعدد ثابت شده است که مصرف فیبر بیشتر منجر به کاهش چربی و کاهش وزن می شود، بنابراین افزودن کدو تنبل به سبد غذایی می تواند یک استراتژی ارزشمند باشد.
خواص کدو حلوایی برای کبد
کدو تنبل نه تنها یک میوه خوشمزه است، بلکه دارای خواص درمانی است که برای سلامت کبد بسیار موثر است، این میوه قدرت بازسازی سلول های کبدی را دارد و به محافظت از کبد در برابر آسیب های محیطی یا دارویی کمک می کند، در حالی که دانه های آن میوه دارای ترکیباتی است که برای سلامت کبد ارزشمند است
فواید کدو حلوایی برای مو
کدو تنبل سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و روی است، پتاسیم موجود در کدو تنبل به حفظ سلامت مو و رشد مجدد مو کمک می کند و روی به حفظ کلاژن مو و تقویت مو کمک می کند، کدو تنبل حاوی مقادیر زیادی از فولات یا ویتامین B، این ویتامین با بهبود گردش خون در پوست سر به تقویت فولیکول ها و افزایش رشد مو کمک می کند.
از دیگری خواص کدو تنبل برای مو می توان به خاصیت نرم کنندگی آن برای مو اشاره کرد، کدو یا کدو به نرم و لطیف شدن موها کمک می کند، برای تهیه ماسک کدو حلوایی مو، دو فنجان پوره کدو تنبل را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل، یک قاشق غذاخوری روغن طبیعی مخلوط کنید. عسل و یک قاشق غذا خوردن ماست را مخلوط کرده و روی موهای خود بمالید، کلاه رنگ مو را روی موهای خود بگذارید و پس از 15 دقیقه با آب گرم بشویید.
عصاره کدو تنبل می تواند موهای خشک و آسیب دیده و همچنین عصاره کدو را به خوبی ترمیم کند. تنبل یک ماده موثر برای درمان ریزش مو است.
خواص کدو حلوایی برای درمان سرماخوردگی
از دیگر خواص کدو تنبل می توان به خواص کدو تنبل برای سرماخوردگی اشاره کرد، یکی از شایع ترین بیماری های فصول سرد سال سرماخوردگی است و هر فردی حداقل یک بار در فصل زمستان به آن مبتلا می شود، کدو تنبل می تواند قرص ویتامین طبیعی و داروی طبیعی سرماخوردگی. او خوردگی را می دانست.
کدو تنبل از گلودرد در هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند و همچنین می تواند شدت سرفه را کاهش دهد و طول مدت سرماخوردگی را کاهش دهد، کدو تنبل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ضد اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
کدو تنبل با افزایش تولید گلبول های سفید در بدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و یکی از خواص کدو برای عفونت این است که در برابر انواع عفونت ها مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و تب مقاومت ایجاد می کند و کدو حلوایی سرشار از ویتامین A و E و داشتن مقدار زیادی ویتامین C برای سرماخوردگی مفید است.
خواص کدو حلوایی با عسل و دارچین
ترکیب کدو حلوایی با عسل و دارچین نیز خواصی دارد ضد آنتی اکسیدان و ضد سرطان است و برای رفع مشکلات پوست و مو استفاده می شود، از خواص کدو حلوایی با عسل برای درمان خشکی پوست می توان استفاده کرد، دو قاشق چایخوری کدو حلوایی پخته با نصف قاشق چایخوری عسل، 1.4 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید. و 1.4 قاشق چایخوری خامه غلیظ و مخلوط به دست آمده را به طور یکنواخت روی صورت خود بمالید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند.
یکی از خواص کدو حلوایی با دارچین درست کردن ماسک بدن است. برای تهیه این ماسک، نصف فنجان کدو حلوایی پخته شده را با نصف فنجان نارگیل و نصف قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید، این مخلوط را روی بدن خود بمالید و به آرامی ماساژ دهید، اجازه دهید ماسک به مدت 10 دقیقه روی پوست بماند و سپس آن را بشویید. آب گرم
فواید کدو حلوایی برای قلب
اهمیت سبزیجات و میوه هایی با رنگ های زرد و نارنجی مانند کدو تنبل را نمی توان در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی نادیده گرفت، آنتی اکسیدان های موجود در این محصولات غذایی دارای خواص محافظتی بسیاری از قلب هستند.
یک تحقیق علمی نشان می دهد که افزایش مصرف این نوع سبزیجات و میوه ها می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 23 درصد کاهش دهد. کاروتنوئیدها در این میوه ها و سبزیجات به کاهش فشار خون و التهابات بدن کمک می کند و به سلامت قلب پاسخ می دهد.
بهترین زمان برای خوردن کدو حلوایی
پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می کنند این میوه را حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف کنید، این توصیه بر اساس مطالعات علمی است که نشان می دهد اثرات مثبت کدو تنبل در این مواقع به حداکثر می رسد.
یکی از دلایل آن تاثیر کدو تنبل بر سیستم گوارشی است. این میوه دارای فیبر زیادی است که می تواند به تنظیم عملکرد گوارشی کمک کند. اگر کدو تنبل را نزدیک به وعده های غذایی میل کنید، این فیبرها ممکن است در جذب سایر مواد مغذی اختلال ایجاد کنند. بنابراین بهتر است این میوه را در فواصل حداقل یک ساعته بین وعده های غذایی مصرف کنید تا از خواص گوارشی آن بهره مند شوید.
علاوه بر این، کدو حلوایی حاوی مواد معدنی و ویتامین هایی مانند ویتامین A و C است، زمانی که دستگاه گوارش مشغول جذب سایر مواد مغذی نباشد، این مواد معدنی و ویتامین ها بهتر جذب و در جریان خون توزیع می شوند.
بنابراین اگر می خواهید از خواص کدو تنبل به بهترین نحو بهره مند شوید، توصیه می شود این میوه را حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف کنید، این کار باعث می شود که مواد مغذی موجود در کدو حلوایی بهتر و کاملتر جذب بدن شود و بهینه سازی شود. فرآیندهای بدن