نظر وزارت بهداشت درباره روغن های تراریخته

به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری ستاد ملی تغذیه سالم در وزارت بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا کشت محصولات تراریخته در کشور ممنوع است اما روغن های تراریخته در بازار به فروش می رسد. وی تصریح کرد: ما نمی توانیم همه محصولات را در کشور تولید کنیم و به همین دلیل این محصولات از کشورهای دیگر وارد می شود.
وی افزود: همزمان کارگروهی در ارتباط با محصولات تراریخته تشکیل شده که اعضای مختلفی دارد و در حال بررسی محصولات تراریخته هستند و تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر تاثیر مستقیم محصولات تراریخته بر سلامت دیده نشده است.
رئیسی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اهمیت برچسب گذاری محصولات تراریخته در بازار برای آگاه سازی مصرف کنندگان از محصولات تراریخته، ادامه داد: مصرف کنندگان ابتدا توجه داشته باشند که انواع محصولات را از فروشگاه ها و مکان های مطمئن و مجاز خریداری کنند. دوم اینکه تمام ویژگی های یک محصول باید بر روی آن درج شود زیرا آگاهی و اطمینان از جزئیات و ترکیبات موجود در محصولات جزو حقوق مصرف کنندگان است.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت درباره بهترین روغن ها برای سلامتی گفت: روغن های گیاهی دسته بندی های مختلفی دارند که بهترین آن روغن کانولا است که نوعی روغن غیراشباع است و مردم باید از روغن های کانولا، کنجد و آفتابگردان برای پخت و پز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه روغن ها و روغن های جامد و حیوانی که به روغن شهر و استان معروف معروف است عمدتا حاوی روغن های اشباع است، گفت: مصرف زیاد این روغن ها برای افراد توصیه نمی شود. به طور کلی سومین علت مرگ و میر در کشور ما به عوامل تغذیه ای مربوط می شود، به طوری که دریافت کم امگا 3 عامل 5000 مرگ در سال در کشور ما است.
انتهای پیام/