صاحبان این مشاغل در خطر ابتلا به سرطان مثانه هستند
به گزارش خبرآنلاین، سید حبیب الله موسوی بهار فوق تخصص غدد و غدد گفت: مشکلات کلیه و مجاری ادراری در زنان و مردان یکسان است اما در بین انواع بیماری های ارولوژی درصد شیوع در دو جنس متفاوت است.
مهر در خبری نوشت: این پزشک متخصص افزود: برخی بیماری ها بیشتر در زنان و برخی در مردان شایع است. به عنوان مثال، سنگ کلیه در مردان دو برابر شایع است، اما عفونت ادراری در زنان بیشتر است. بی اختیاری ادرار باعث مشکلات بیشتری در زنان می شود و برخی از ناهنجاری های مادرزادی کلیه در زنان بیشتر دیده می شود. در کل شاید میزان مراجعه خانم ها و آقایان به متخصص اورولوژی برابر باشد اما نوع درگیری مرد و زمان برابر نیست.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مشکلات اورولوژی سنگ کلیه است که بخشی از آن ارثی و خانوادگی است و بخشی از آن به نوع و میزان آب مصرفی و تغذیه و میزان نمک یا مکمل های مصرفی افراد بستگی دارد. .
وی خاطرنشان کرد: اضافه وزن عامل بسیاری از بیماری ها است و چاقی نیز در ایجاد سنگ کلیه نقش دارد، اما این عامل در افرادی که زمینه خانوادگی و ژنتیکی دارند بیشتر موثر است و وزن این دسته از افراد از یک مقدار بیشتر است. و کلیه هایشان بیشتر سنگ ساز می شود. .
وی دود سیگار را عامل ابتلا به سرطان مثانه دانست و ادامه داد: خطر ابتلا به سرطان مثانه که در بین مردان نیز بسیار شایع است، دود سیگار، تراشکاری و جوشکاری، رنگ آمیزی صنعتی یا رنگ آمیزی در و پنجره و یا کار با بنزین و تینر است. . می تواند نقش مهمی ایفا کند.
رئیس پانزدهمین کنگره آندورولوژی و اورولاپروسکوپی ایران ادامه داد: بیش از 200 متخصص در زمینه اندورولوژی و اورولاپروسکوپی تحصیل و تخصص داشته اند و هر ساله کنگره بین المللی این رشته در یکی از کشورهای جهان برگزار می شود.
موسوی بهار به برگزاری پانزدهمین کنگره آندورولوژی و اورولاپروسکوپی ایران اشاره کرد و گفت: در واقع اندورولوژی شاخه ای تخصصی از اورولوژی است که به مشکلات کلیوی و دستگاه تناسلی می پردازد. اندورولوژی با جراحی های غیر تهاجمی سروکار دارد. Urolaparoscopy همچنین به معنی لاپاراسکوپی در بخش اورولوژی است.
وی هدف پانزدهمین کنگره را افزایش دانش روز متخصصان در زمینه جراحی های کمتر تهاجمی در حوزه کلیه و دستگاه ادراری و تناسلی خواند و اظهار داشت: شایع ترین مشکلات کلیه و مجاری ادراری که شامل سنگ های مجاری ادراری و مجاری ادراری می باشد. ناهنجاری های مادرزادی، بدخیمی ها و سرطان ها، حوادث و تروماهای مختلف. با آندوسکوپی قابل درمان است و نیازی به جراحی باز نیست. در ایران از سال 1354 چنین جراحی هایی شروع شده و متخصصان زیادی در این زمینه آموزش دیده اند و تقریباً در همه استان ها قسمت قابل توجهی از این جراحی ها با این روش انجام می شود.
رئیس پانزدهمین کنگره اندو اورولوژی و یورو لاپاراسکوپی ایران افزود: در این کنگره ها به دنبال بررسی آخرین تحولات این حوزه در دنیا هستیم چرا که با روش های نوین علوم ارتباطات، هوش مصنوعی و … روش های رایج علم پزشکی، وارد مرحله جدیدی شده است که باید خود را با آن سازگار کنیم. یک روز بساز
وی با تاکید بر اینکه این کنگره از 23 تا 26 آذرماه در بیمارستان شهید رجایی برگزار می شود، تاکید کرد: میهمانان خارجی از کشورهای عراق، افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان و کشورهای عربی و همچنین از کشورهای آمریکا، کانادا، آلمان، اتریش و … هند در این کنگره شرکت خواهد کرد. خواهد داشت
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین