سلامت خانواده

بیشتر تجهیزات تولید دارو فرسوده است

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از و به نظر می رسید، اکبر عبداللهی عسل وی با تاکید بر ضرورت تحول در صنعت داروسازی کشور گفت: بیش از 80 درصد خطوط تولید دارویی کشور فاقد استانداردهای جهانی (GMP) بوده و اکثر تجهیزات تولیدی در این حوزه فرسوده است و این شرایط به شدت بر تولید تاثیر می گذارد. ظرفیت و کیفیت دارو نفوذ قرار داده است

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی حوزه سلامت افزود: حدود 50 درصد هزینه های سلامت در کشور از جیب مردم پرداخت می شود که فشار اقتصادی قابل توجهی به خانواده ها تحمیل کرده و ارزش بازار دارویی کشور باقی مانده است. از سال 1390 ثابت بوده و از 3 همات به 3.6 رسیده است.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای عرضه دارو، گفت: در کشور گاهی برخی از داروها به طور موقت با چالش عرضه مواجه می شوند و در حال حاضر غذا و سازمان دارو در تلاش است تا با برنامه ریزی و همکاری با ادارات مختلف این مشکلات را به حداقل برساند و از کمبودهای احتمالی جلوگیری کند.

وی ادامه داد: عدم خرید استراتژیک یکی از کاستی های اساسی زنجیره تامین دارو است. برای رفع این نقیصه و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در آینده، تدوین و اجرای سیاست های کلان و راهبردی ضروری است. در سازمان غذا و دارو تلاش می کنیم شرایط را بهبود ببخشیم مهم این است که اختلالی در تامین داروهای اساسی در کشور ایجاد نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا