علمی و فناوری

تحول جدید با دانش‌بنیان‌ها در صنایع

علی عظیمی فر اظهار داشت: شرکت ما در سال 1379 با حداقل امکانات تاسیس شد و امروزه جزو زیر مجموعه های برگزاری به فلزی قابل اعتماد تبدیل شده است، در حال حاضر عمده فعالیت این گروه بر هوشمندسازی صنایع متمرکز است و تحقیقات نشان می دهد که اجرای سیستم های هوشمند می تواند در کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری تا 30 درصد به ویژه در صنایع سنگین و سنگین موثر باشد. صنایع انرژی بر که بهینه سازی در آنها بسیار مهم است.

وی افزود: در ابتدا در زمینه های IT، سخت افزار، شبکه و نرم افزارهای خاص مشغول بودیم. این روند از سال 1392 تا 1393 ادامه یافت، اگرچه از شدت فعالیت ها کاسته شد، اما با آغاز سال 1393 رویکرد جدیدی اعمال شد و مجموعه وارد عرصه اطلاعات شد. تبدیل شد.

این کارشناس فناوری گفت: در حال حاضر این مجموعه در صنایع مختلف از جمله معدن، فولاد، ذوب، صنایع غذایی و برق فعال است. در دنیای امروز، هوشمندی می تواند نقش حیاتی در بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و بهینه سازی فرآیندها داشته باشد. از این رو سعی داریم با استفاده از فناوری های نوین، این فرآیندها را در صنایع مختلف بهینه کنیم.

عظیمی فر تصریح کرد: مجموعه ما مجموعه ای از پکیج ها و راهکارهای هوشمند را برای صنایع مختلف ارائه می دهد که شامل افزایش راندمان، کاهش مصرف انرژی، پیش بینی و نگهداری تجهیزات و مدل سازی بر اساس داده های جمع آوری شده از خطوط تولید می باشد که این راهکارها می تواند به ویژه در تولید و تولید باشد. صنایع پتروشیمی مفید هستند، جایی که بهینه سازی مصرف انرژی و پیش بینی زمان تعمیر می تواند به کاهش هزینه های عملیاتی کمک کند.

وی تاکید کرد: یکی از ویژگی های بارز این مجموعه استفاده از نسل جوان 20 تا 25 ساله در پروژه ها است، گروهی از مربیان که افراد با تجربه در محدوده سنی 30 تا 40 سال هستند به این افراد کمک می کنند. جوانان این رویکرد می تواند باعث ایجاد نوآوری و خلاقیت در پروژه ها و تسهیل انتقال دانش شود.

این کارشناس فناوری تصریح کرد: با این رویکرد نه تنها محیطی خلاقانه و پویا در این مجموعه برای انجام پروژه های هوشمند ایجاد شده است، بلکه تیم های جوان نیز قادر به ارائه ایده های نوآورانه در این پروژه ها هستند که این امر می تواند بازدهی پروژه ها را بهبود بخشد. تسریع در اجرای فناوری ها جدید باشد

عظیمی فر بیان کرد: در حال حاضر گروه دارای چهار کمیته بر اساس پروژه است که نیروهای فعال در این کمیته ها حدود 17 تا 20 نفر هستند. این ساختار به ما اجازه می دهد تا پروژه ها را به طور موثر مدیریت کنیم و از تخصص های مختلف استفاده کنیم. این ساختار به ویژه در پروژه های صنعتی سازی بسیار موثر بوده است.

وی افزود: تحول ایجاد شده در مجموعه نه تنها نشان دهنده تعهد به نوآوری و پیشرفت در صنعت است، بلکه می تواند الگویی برای سایر شرکت های دانش بنیان باشد که به دنبال ایجاد تغییرات پایدار در بازارهای هدف خود هستند. این رویکرد به ویژه در شرایط اقتصادی کشور می تواند راهی برای تقویت صنایع داخلی و کاهش وابستگی به فناوری های خارجی باشد.

منبع: ایمنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا